İnceleme Mi6 Kamera Vs Google Kamera

Hangisi?

• Mi6 Camera

Oy: 13 23,2%
  • Google Camera

Oy: 43 76,8%

• Kullanılan toplam oy
    56

Erdem123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Hadi ya... Garanti dışı kalıyor değil mi ?
Hayır. zaten Bl kilidini rootu ve romu geri alabiliyorsunuz ki kaldı ki delta servis ise root edilmiş telefon garanti kapsamındadır diye açıklama yapmisti

Skyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
beki
Cihazım
mi 6
Konular
0
Erdem123 hocam google camera uygulaması için telefona twp kurmak şart mı

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Twrp kurulu ve camera api2 açmak için root olmalıdır

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
Bir kac sorum olacak?
Ağır çekim videoda sorun oluyor mu?
Portre modu çalışıyor mu?
Ve odaklanmada sorun yaşadın mi?

Daha önce kurduğum google cameralarda bu tip sorunlar yaşadığım için hep vazgecmek zorunda kaldim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
beki
Cihazım
mi 6
Konular
0

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
0
Nasıl yapıcaz acaba sıfırdan bir kısa anlatım geçebilirmiyiz ? Cihaz rootlu bl kilit açık.

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
valla normal benim telefonda bootloader açık rootlu apk olarak yükleyim dedim kamera bağlatılamıyor diye hata verip kapanıyor kısıca birisi yazabilirmi nasıl yüklemek lazım

Erdem123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Global rom kullanıyorum twp yi kuruyorum ama daha sonra Twp kayboluyor global romun recoverysine geri dönüyor
Global rom değil de global beta kukullaniyor olmayasiniz çünkü Beta kullanırken bende aynı sorunu yasamistim
[doublepost=1522202776,1522202452][/doublepost]
Nasıl yapıcaz acaba sıfırdan bir kısa anlatım geçebilirmiyiz ? Cihaz rootlu bl kilit açık.
Hocam apkyi yukleyeceksin sonra twrpyi girip camera2api zip dosyasını flashlayacaksin bu kadar olmazsa forumda dosyasi bulunan modül var magisk managerden modül ekleyeceksin o da olmazsa sistem dosyalarının içinde build.drop var ona girip persist.camera.HAL3.enabled=1 bunu yaz uygulamaya girişte hata alıyorsan bunları deneyebilirsin
[doublepost=1522202894][/doublepost]
valla normal benim telefonda bootloader açık rootlu apk olarak yükleyim dedim kamera bağlatılamıyor diye hata verip kapanıyor kısıca birisi yazabilirmi nasıl yüklemek lazım
Hocam screenshot atma şansın varsa daha iyi olur ben yükleyene kadar çok hata aldım bazen arka kamera çalışmadı bazen on bazen portre çalışmadı bazen slow m. Resmi görsem daha iyi yardımcı olurum
[doublepost=1522203368][/doublepost]
Bir kac sorum olacak?
Ağır çekim videoda sorun oluyor mu?
Portre modu çalışıyor mu?
Ve odaklanmada sorun yaşadın mi?

Daha önce kurduğum google cameralarda bu tip sorunlar yaşadığım için hep vazgecmek zorunda kaldim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam her sey calisiyor sorunsuz kullanabilirsiniz indirin c2api flashlayin yine hata alırsanız geliştirici seçeneklerinde bı kaç ayar var ben öyle tam çalıştırdim her seyi onları atarım size

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Global rom değil de global beta kukullaniyor olmayasiniz çünkü Beta kullanırken bende aynı sorunu yasamistim
[doublepost=1522202776,1522202452][/doublepost]
Hocam apkyi yukleyeceksin sonra twrpyi girip camera2api zip dosyasını flashlayacaksin bu kadar olmazsa forumda dosyasi bulunan modül var magisk managerden modül ekleyeceksin o da olmazsa sistem dosyalarının içinde build.drop var ona girip persist.camera.HAL3.enabled=1 bunu yaz uygulamaya girişte hata alıyorsan bunları deneyebilirsin
[doublepost=1522202894][/doublepost]
Hocam screenshot atma şansın varsa daha iyi olur ben yükleyene kadar çok hata aldım bazen arka kamera çalışmadı bazen on bazen portre çalışmadı bazen slow m. Resmi görsem daha iyi yardımcı olurum
[doublepost=1522203368][/doublepost]
Yok hocam her sey calisiyor sorunsuz kullanabilirsiniz indirin c2api flashlayin yine hata alırsanız geliştirici seçeneklerinde bı kaç ayar var ben öyle tam çalıştırdim her seyi onları atarım size

Hocam sitede flashlanacak c2api dosyasını bulamadım. ayrıca apk dosyasını direkt kurunca hiç görüntü gelmemekte kameradan. Sizin de dediğiniz gibi zannımca ayrıca bazı ayarlar gerekmekte. Bizimle bunları paylaşabilir misiniz ?

Üst Alt