Yardım Mi6 kamera kalitesi sorunu

orhunemre94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ORHUN EMRE
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İyi günler, ben Samsung S7 Edge kullanıcısı olarak Mi 6'ya geçiş yaptım ve telefonumdan çok memnunum ama kameradan memnun kalmadım anlatılanlar kadar iyi bulmadım acaba sorun yazılımsal mıdır? Örnek olarak karanlıkta S7 edge ve Mi6 fotoğraf örneğini koydum gündüz çekimlerinden de memnun değilim.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Ben GCam ile flash çekim yapınca sapsarı oluyor yav :D
[doublepost=1521375158,1521375111][/doublepost]
GCam pil performansını etkiliyor mu yani?

flaşlı çekim bir defa yaptım öyle bir problem yaşamadım. Şu an tek sorunum arada bir uygulamadan atması ve her fotoğrafı ayrı ayrı klasör yapması.

Oyla:

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Hocam mi6 nın gündüz çekimlerinden memnun değilsen eğer,seni memnun edecek bi kamera henüz üretilmedi demektir bu :)forumda google kamera konusu var,yüklemeni tavsiye ederim google kamerayı
Merhaba bende arkadaş gibi kameradan çok memnun kalmadım. Bütün Kamera hakkında olan konulara yazdım cevap alamadım hatta Google camera konusunada yazdım cevap alamadım.Mi 6 cihazıma Google Camera yüklemek için ne yapmalıyım? Telefon geldiğinden beri orjinal olarak kullanıyorum. Root veya room gibi işlemler yapmama gerek varmı? Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim. Cidden çok canımı sıktı kamera.

Oyla:

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Merhaba bende arkadaş gibi kameradan çok memnun kalmadım. Bütün Kamera hakkında olan konulara yazdım cevap alamadım hatta Google camera konusunada yazdım cevap alamadım.Mi 6 cihazıma Google Camera yüklemek için ne yapmalıyım? Telefon geldiğinden beri orjinal olarak kullanıyorum. Root veya room gibi işlemler yapmama gerek varmı? Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim. Cidden çok canımı sıktı kamera.
Bende senin gibi aldığım mi6 cihazımı olduğu gibi global stabil rom (9.2.2.0) ile kullanıyorum , herhangi bir rom root falan yapmadım zaten yapmasını da bilmiyorum..kamera ya gelince, ben yıllardır Lumia kullanıyordum en son Lumia 950 xl cihazımı satarak bu cihazı aldım kamera konusunda 950 xl daha iyiydi diyebilirim.Eğer söylendiği gibi kaliteli ise google kamera uygulamasını bende yüklemek isterdim.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
flaşlı çekim bir defa yaptım öyle bir problem yaşamadım. Şu an tek sorunum arada bir uygulamadan atması ve her fotoğrafı ayrı ayrı klasör yapması.
Ben final versiyonu kullanıyorum bsg nin hiç atma olmadı sizde hangi sürüm yüklü
[doublepost=1521392589,1521392515][/doublepost]
Bende senin gibi aldığım mi6 cihazımı olduğu gibi global stabil rom (9.2.2.0) ile kullanıyorum , herhangi bir rom root falan yapmadım zaten yapmasını da bilmiyorum..kamera ya gelince, ben yıllardır Lumia kullanıyordum en son Lumia 950 xl cihazımı satarak bu cihazı aldım kamera konusunda 950 xl daha iyiydi diyebilirim.Eğer söylendiği gibi kaliteli ise google kamera uygulamasını bende yüklemek isterdim.

Merhaba burada nasıl Google Kamera yüklenir basitçe anlattım . Yalnız ilk önce telefonunuzun bootloader Kilidini açıp magisk root yüklemeniz gerekli

Mod - Mİ6 Global Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif

Oyla:

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Ben final versiyonu kullanıyorum bsg nin hiç atma olmadı sizde hangi sürüm yüklü
[doublepost=1521392589,1521392515][/doublepost]

Merhaba burada nasıl Google Kamera yüklenir basitçe anlattım . Yalnız ilk önce telefonunuzun bootloader Kilidini açıp magisk root yüklemeniz gerekli

Mod - Mİ6 Global Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif
merhaba sizin konunuzada yazmıştım. ben yeni aldım telefonu daha önce hiç android kullanmadım. magisk root yüklemek demek telefona jailbreak gibi bişey yapmak demekmi oluyor? orjinalini bozuyormuyuz yani telefonun?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Konuya biraz geç intibak ettiğim için kusura bakmayın ama mı 6 nin kamerasından sikayet eden arkadaşların dikkatine kendi cihazımlsçektiğim bir iki potre modu resmi gönderiyorum. Daha iyisi ne olur tahmin edemiyorum.

MIUI 9.5.6.0 karali surum yüklü mı 6 cihazından....

Oyla:

xiaomifun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Hocam gcam ile düşük ışıkta iyi fotolar çekmek için bi ayar varmı?
Hocam google camera nın bir çok versiyonunu denedim, edindiğim tecrübe net olarak şu: google camera stock kamera ya göre daha net çekiyor ama stock kamera da daha parlak ışıklı çekiyor, yani google camera stock kameraya göre daha karanlık çekiyor. Hiç bir sürümde farklılık göremedim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam google camera nın bir çok versiyonunu denedim, edindiğim tecrübe net olarak şu: google camera stock kamera ya göre daha net çekiyor ama stock kamera da daha parlak ışıklı çekiyor, yani google camera stock kameraya göre daha karanlık çekiyor. Hiç bir sürümde farklılık göremedim.

Bize bu iki kameranın birleştirilmiş versiyonu lazım :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Google Camera Stock Kamera'ya göre daha karanlık çekmiyor aslında; Sadece HDR+ işlemesini fazla yaptığı için; HDR farkı ortaya çıkıyor. Bu sorunu azaltmak için de, HDR ayarını Low yapmalısınız. Tabi bu söylediğim HDR+ Aktif iken yapılan çekim için geçerli. Yoksa HDR+'ı kapatırsanız; Stock Kamera daha güzel çekiyor.

Oyla:

xiaomifun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Google Camera Stock Kamera'ya göre daha karanlık çekmiyor aslında; Sadece HDR+ işlemesini fazla yaptığı için; HDR farkı ortaya çıkıyor. Bu sorunu azaltmak için de, HDR ayarını Low yapmalısınız. Tabi bu söylediğim HDR+ Aktif iken yapılan çekim için geçerli. Yoksa HDR+'ı kapatırsanız; Stock Kamera daha güzel çekiyor.
Hocam dediğinizi denedim yani HDR ayarını low yaptım ama sonuç aynı, yani google camera hala stock kamera ya göre biraz karanlık.

Oyla:
Üst Alt