Çözüldü Mi6 kamera farkı

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi6
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar iki kameranın farkına bakarmısınız ikiside mi6 biri kardeşimin birisi ise benim 9.2.3.0 sürümünü kullanıyoruz ikimizde fakat ben gecelik iken yaptım kardeşimde 3-4 gün önce yaptı yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ikinci fotoğrafın kontrast oranı daha fazla bu yüzden renkler doygun birinci sanki daha soft kontrast az .Ayarlar bire bir aynı ise cidden çok ilginç.. Ayar menüsünde en alt kısımdaki kontrast değerli de aynı değil mi iki cihaz da da

Oyla:

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Cidden üstteki saçının rengini sulu boya gibi göstermiş alttaki ise daha canlı arakdaşın dediği gibi kontrastı arttırmayı dene birazcık olmazsa bilemiyorum

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ikinci fotoğrafın kontrast oranı daha fazla bu yüzden renkler doygun birinci sanki daha soft kontrast az .Ayarlar bire bir aynı ise cidden çok ilginç.. Ayar menüsünde en alt kısımdaki kontrast değerli de aynı değil mi iki cihaz da da
İkisinin kontrastı da normaldeyken çektim hocam şimfi yüksek yaptırdım az bişeyb düzeliyor onun ki ile benimkinin kontrastı aynıyken neden bariz fark var çözemedim

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
İkisinin kontrastı da normaldeyken çektim hocam şimfi yüksek yaptırdım az bişeyb düzeliyor onun ki ile benimkinin kontrastı aynıyken neden bariz fark var çözemedim

Yazılımlar aynı ondan değildir diye düşünüyorum ee ayarlar da aynı o halde tek seçenek kalıyor ön kamera içine küçük bir ihtimalde de olsa toz vs kaçmış olabilir. Çünkü donanımsal bir sorun olacağını da sanmam

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Yazılımlar aynı ondan değildir diye düşünüyorum ee ayarlar da aynı o halde tek seçenek kalıyor ön kamera içine küçük bir ihtimalde de olsa toz vs kaçmış olabilir. Çünkü donanımsal bir sorun olacağını da sanmam
Hocam vallaha ne yapacağımı bilemiyorum

Oyla:
Üst Alt