Soru Mi6 ısınma sorunu

aerius

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Selam arkadaşlar,
Yeni aldığım Xiaomi Mi6 telefonum normal kullanımda sadece internet açıkken Cpu-z uygulaması ile ölçümde aşağıda ekran görüntüsünü attığım sıcaklık derecelerini gösteriyor. Telefon elimdeyken rahatsız edici bir sıcaklık hissi oluşturuyor bu değerler. Bu değerler normal mi, yoksa telefonu garantiye yollamalı mıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-05-14-43-35-492_com.cpuid.cpu_z.png
    Screenshot_2018-08-05-14-43-35-492_com.cpuid.cpu_z.png
    174,1 KB · Görüntüleme: 31

aerius

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Bu konuyu incelemenizi öneririm.

Xiaomi.eu, çin tabanlı rom telefonunuzu rahatlatabilir, bu arada erkenden MIUI 10 deneyimini de yaşamış olursunuz, romu indirip telefonun içine atar mısınız, bu program tam olarak neredeki romu görüyor onu anlamadım, siz hem telefonun içine hem de bilgisayara atın inen romu, sonrasında konudaki işlemleri yapın.

Rom indirme linki:

Edit: Mi hesap şifrenizi lütfen unutmayın, yoksa bir hesap oluşturun.

Verdiğim öneriler sadece sizin tercihinize bağlı, telefona gelebilecek herhangi bir sorunda lütfen beni suçlamayın, ben sadece öneri vermek istedim bu konuda, araştırıp işlemleri düzgün bir şekilde yapmak size bağlı.
İnceleyeceğim teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim onerdigim çözümler her kullanıcının yapması gereken işlemlerdir sevgili dostum. Ben de senin gibi mı 6 kullanıyorum ve cihazımda 9.5.8.0 yüklü. Su an sana bu mesaji yazdığım sirada cihazın sıcaklığı 46 derece. Çünkü dışarıdayım ve hava inanılmaz sıcak Kaldı ki rom değiştirsen bile senin aradığın kalıcı çözümü bulacağının hic bir garantisi yok. Ne güzel kararlı rom kullanıyorsun. Eylül sonu gelecek MIUI 10 ile pil performansın daha da artacak. Bu acelecilik neden?

Fakat illâki rom değiştireceğim diyorsan paşa gönlün bilir. Bu konuda forumda yayınlanmış onlarca yazı var. Araştırırsan bulursun.
Üzerinize alınmanızı istemem dostum. Önerilerini uyguladım. Çözüm olmayınca ve telefon da çok methedilen mi6 olunca hayalkırıklığına uğradım sadece. Rom belki çözüm olmayacak evet peki MIUI 10 gelince bunun çözüleceğini mi söylüyorlar?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
İnceleyeceğim teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzerinize alınmanızı istemem dostum. Önerilerini uyguladım. Çözüm olmayınca ve telefon da çok methedilen mi6 olunca hayalkırıklığına uğradım sadece. Rom belki çözüm olmayacak evet peki MIUI 10 gelince bunun çözüleceğini mi söylüyorlar?
Cihazlarımiz aynı lâkin bakış açımız ve beklentilerimiz sanki biraz farklı. MIUI 10 konusundaki sorunuza ancak forumdaki MIUI 10 kullanan arkadaşlar cevap verebilir de, 2500 TL lik bir cihazdan ( siz de üstünüze alınmayın ama ) nasıl bir performans bekleniyor anlamış değilim.

Oyla:

aerius

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Cihazlarımiz aynı lâkin bakış açımız ve beklentilerimiz sanki biraz farklı. MIUI 10 konusundaki sorunuza ancak forumdaki MIUI 10 kullanan arkadaşlar cevap verebilir de, 2500 TL lik bir cihazdan ( siz de üstünüze alınmayın ama ) nasıl bir performans bekleniyor anlamış değilim.
İnanın üstün bir performans beklemiyorum. Sadece avucumda bariz hissedeceğim kadar ısınmamasını bekliyorum. Bundan önceki telefonum Samsung j5'i 1000 TL'ye aldım ve kullandığım 2 sene boyunca bir kez bile ısınmadı. Sanırım 2500 TL lik cihazdan fazla bir şey beklemiş olmuyorum.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
İnanın üstün bir performans beklemiyorum. Sadece avucumda bariz hissedeceğim kadar ısınmamasını bekliyorum. Bundan önceki telefonum Samsung j5'i 1000 TL'ye aldım ve kullandığım 2 sene boyunca bir kez bile ısınmadı. Sanırım 2500 TL lik cihazdan fazla bir şey beklemiş olmuyorum.
Yes~~

Oyla:
Üst Alt