Yardım MI6 IMEI silindi fabrika ayarlarına alma sonucunda.bootloader kilitli

Murattd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note3
Konular
1
mi 6 fabrika ayarlarına alınınca imeii uçmuş ve bootloader kilitli , cihazın çöp mu şu anda ? Bı çözümü yok mu ? Fastboot edl modunda yukleme yapsamda sorun çözülmüyor, bazen wifi görüyor Mac adresi buluyo kendi kendine. Bazen açmıyor wifi. Bı sürü rom yükledim . Birisinde mi hesabına giriş yapmayi basarabildim. Lakin kilit açma kısmında aynı 99 da takıldı cihazla hesap farklı havası veriyor. Diag modunu açmanın başka bir yolu varmıdır ? PC üstünden bı kaç programla root yapmayi denedim başarılı olamadım.xiaomi global servise mail attım .aldığınız yerle irtibata geçin bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. Artı bazen wifi açıp bazen açmaması yazılımsal mi ? Donanımsal olabilir mi ? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.simdiden teşekkürler

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazınız malesef çöp, boşuna uğraşmayın, bir çözümü yok. Nv değerleri uçtuğundan bir wifi açıyor bir açmıyor.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
İmei sıkıntım yok gerçi ama konu ilgimi çekti. Nasıl bir çözümü olmaz Herhangibir yolla imei yüklenemez mi? Yazık olmuş cihaza.

Oyla:

Murattd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root yüklü bı fastboot olsa bu iş olur :) başka çözümü yok . Ama PC uygulamaları neden root yaparken hata veriyor onu anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu var ama nv değerleri uçtu ise wifi mac adresi görünmüyor. Acmazken , ama bı sure sonra geri geliyor Mac adresi. Ozaman açıyor nv degerlerinden olmuş olsa ya hep açar yada hep açmaz.degerler devamlı gelip gidiyor mu buda anlamsız . Acaba donanımsal bı problem mi olmuş olabilir ? Çünkü güncelleme ile rom indirdi kendisi , şarj %30 un altında olduğu için yapamadım. İse gidecektim .teli kapattım gittim . Akşam geldim açtım . İndirdiği rom da yok gitmiş uçmuş :) siliniyor kendi kendine . Acaba emmcc de mi problem ? Kayıt etmio hafızaya yada ne bil bad sektör gibi bölümlerde mi sorun var

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Root yüklü bı fastboot olsa bu iş olur :) başka çözümü yok . Ama PC uygulamaları neden root yaparken hata veriyor onu anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu var ama nv değerleri uçtu ise wifi mac adresi görünmüyor. Acmazken , ama bı sure sonra geri geliyor Mac adresi. Ozaman açıyor nv degerlerinden olmuş olsa ya hep açar yada hep açmaz.degerler devamlı gelip gidiyor mu buda anlamsız . Acaba donanımsal bı problem mi olmuş olabilir ? Çünkü güncelleme ile rom indirdi kendisi , şarj %30 un altında olduğu için yapamadım. İse gidecektim .teli kapattım gittim . Akşam geldim açtım . İndirdiği rom da yok gitmiş uçmuş :) siliniyor kendi kendine . Acaba emmcc de mi problem ? Kayıt etmio hafızaya yada ne bil bad sektör gibi bölümlerde mi sorun var
Donanımsal hiçbir sorun yok. Mtk larda nvram uçunca wifi yr girildiğinde orada bie hata beliririr wifi ağı gibi ve ger yeniden başlatmada mac adresi değişir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ardakadabra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
arda
Cihazım
mi6
Konular
1
merhaba,
telefonumu alalı henüz 1 ay oldu. dün gece bir talihsizlik üzerine ekranı ve arka kapağı darmaduman oldu ancak telefonun tüm fonksiyonları eksiksiz çalışmaktaydı. telefon global bilişim garantisinde. bugün telefonu tamir için kendilerine göndercektim. göndermeden önce telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istedim ancak telefon miui9 arayüzünde takılı kalıyor ne yapmam gerekli. android bilgim cok az anlayacağım dilde yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Oyla:
Üst Alt