Yardım MI6 ile ilgili küçük sorunlar

cankurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Egemen
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 V10.2.1.0.OCACNFK (stable)
Telefon Modeli
MI 6
Bootloader Kilidi
Açık
İyi forumlar arkadaşlar size iki sorum olacaktı:

1) Telefonumda VoLTE uygulaması açık görünüyor fakat şebekeye sorgulattığımda hattınız uygun değil ya da cihazınız uyumsuz diyor IMEI çakılı olduğu için mi böyle diyor bununla ilgili bir çözümünüz var mı?

2) Not uygulamasında sesli not yapmak istediğimde beni ana ekrana atıyor; öncesinde sesli not yapabiliyordum. Bununla alâkalı da bir çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam şebekeyi boşver volte açık görünüyorsa açıktır.imei çakılı cihazlarda şebekenin kafası karışıyor :)not olayı da yazılımsaldır güncelleme ile düzelir sanırım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
İyi forumlar arkadaşlar size iki sorum olacaktı:

1) Telefonumda VoLTE uygulaması açık görünüyor fakat şebekeye sorgulattığımda hattınız uygun değil ya da cihazınız uyumsuz diyor IMEI çakılı olduğu için mi böyle diyor bununla ilgili bir çözümünüz var mı?

2) Not uygulamasında sesli not yapmak istediğimde beni ana ekrana atıyor; öncesinde sesli not yapabiliyordum. Bununla alâkalı da bir çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
1. sorunuz aşağıdaki linke göz atabilirsiniz. Ayrıca forumda bir çok konu başlığı mevcut.
Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
2. sorunuz ise herhangi bir ayar yok kullandığınız rom ile ilgili bir durum olabilir hocam.

Oyla:
Üst Alt