- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 65
Arkadaşlar Mi6 da göruntulu arama yok mu ? Ayar bulamadım telefonda nasıl yapıcaz? Hat vodafone goruntulu arama servisi acık
Volte denilen uygulama HD SES teknolojisidir. Ben de kullanıyorum ama sadece sesli aramalarda. Volte ile nasıl görüntülü görüntülü konuşuyorsunuz, anlayamadım....Ben kullaniyorum volte ile. Net kapali. Xiaomi mi6 ve samsung arasinda
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volte etkinse goruntulu arama gelir.Volte denilen uygulama HD SES teknolojisidir. Ben de kullanıyorum ama sadece sesli aramalarda. Volte ile nasıl görüntülü görüntülü konuşuyorsunuz, anlayamadım....
görüntülü görüşme mümkün. mmengi üstadımızın açtığı Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme konusunda geçen işlemleri yapabilirseniz telefonunuzda görüntülü görüşme yapabilirsiniz. mi5 cihazımda kullanıyorum. Ancak işlem teknik bilgi gerektirir ve yanlış işlem yapmanız durumunda imei kaybolabilir.Arkadaşlar Mi6 da göruntulu arama yok mu ? Ayar bulamadım telefonda nasıl yapıcaz? Hat vodafone goruntulu arama servisi acık