Mod Mİ6 Global (9.2.2.0) Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Magisk modülünü kaldırınca persist.camera yazısı kendiliğinden gelmiş hocam tekrar yapıştırmama gerek kalmadı baktım iki kamerada çalışıyor ..
Tekrar teşekkürler ..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica ederim :)

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Öncelikle herkese merhaba forumda bakındım ama Mi6 Global Romlarda tam anlamı ile çalışan Google Camera konusu göremedim var ise eğer affola.

2 - 3 gündür bütün gün araştırma sonucu bir çok Google Camera denedim ve çoğunda ön kamera da porte modu çalışmıyor. Kimisinde ise ön çalışıp arka kamera focus yapmıyordu veya bir zaman sonra siyah ekranda kalıyordu.

An itibari ile magisk root lu global (9.2.2.0) romunda hem ön arka kamera HDR+ özelliğini hemde ön ve arka kamera da portre modunu çalıştırmayı başardım. Mi6 9.2.3 ve 8.3.1 sürümlerinde denemedim ama çalışacağını sanıyorum geri dönüş yaparsanız bilgilenmiş oluruz.

Ön kamera ile yapılan çekimlerde Hdr+ açık ise alınan sonuç inanılmaz. Video çekim haricinde stock kamerayı kullanacağınızı sanmıyorum artık :)

''Yüklenecek cihazlar Magisk Rootlu olmalıdır.''

Yükleme Adımları;

1) İlk önce Magisk Manager ile linkteki zip dosyasını yükleyelim .

2) Daha sonra Ön kamerada portre modunu sorunsuz kullanabilmek için hiç bir Wipe İşlemi yapmadan bu linkteki dosyayı da TWRP ile yüklüyoruz

Mi6 9.2.2.0 ve 9.2.3.0 Global Romlar için ;

3) Son olarak aşağıdan istediğiniz Google Camera sürümünü indirip yükleyelim ve keyfini çıkaralım .

Ön Arka Kamera da çalışan Portre Modu ve HDR+ final sürümü;

Portre Modsuz sürüm;

Kamera içi ayarları paylaşmadım deneyerek kendinize en iyi geleni geleni seçin. Ben genelde Nexus6P üzerine kullanıyorum

Herkese iyi forumlar.

Örnek Fotoğraflar (nispeten düşük ışıklı ortam - Akşam 5 civarı odanın en karanlık köşesinde nesnelerin aynı noktalarına netlik yapılarak tripod üzerinde çekilmiştir)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

(Keşilmiş)
GOOGLE KAMERA

Mi KAMERA

(Kesilmiş)
GOOGLE KAMERA

Mİ KAMERA

ÖN KAMERA

ÖN KAMERA PORTRE

üstad merhaba.biraz geç olsada bende bir deneyim dedim.9.5.3.0 sürümünde çok enteresan tepkiler aldım.arka ana kamerada sorun yok ancak lens bulanıklığı moduna alınca telefoto kamerada takılı kaldı.ön kameraya geçmek istediğimde ise sürekli "durduruldu" hatası aldım ve kamera açılmadı.mi kameraya geçtiğimde ön kameraya hiç geçiş yapmadı.ana ve telefoto kamera arası geçiş yaptı sadece.9.5.3.0 sürümünde kullanacak arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istedim.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
üstad merhaba.biraz geç olsada bende bir deneyim dedim.9.5.3.0 sürümünde çok enteresan tepkiler aldım.arka ana kamerada sorun yok ancak lens bulanıklığı moduna alınca telefoto kamerada takılı kaldı.ön kameraya geçmek istediğimde ise sürekli "durduruldu" hatası aldım ve kamera açılmadı.mi kameraya geçtiğimde ön kameraya hiç geçiş yapmadı.ana ve telefoto kamera arası geçiş yaptı sadece.9.5.3.0 sürümünde kullanacak arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istedim.

bilgilendirme için teşekkürler bende bu akşam 9.5 yüklemeyi düşünüyordum ki bu yazıyı yazmışsınız :) hataların sebebi büyüh ihtimal google camera sürümü yüzünden . oreo uyumlu google camera deneyin link vereceğim deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim
[doublepost=1522853837,1522853762][/doublepost]

bu linkte epey apk mevcut

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
bilgilendirme için teşekkürler bende bu akşam 9.5 yüklemeyi düşünüyordum ki bu yazıyı yazmışsınız :) hataların sebebi büyüh ihtimal google camera sürümü yüzünden . oreo uyumlu google camera deneyin link vereceğim deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim
[doublepost=1522853837,1522853762][/doublepost]

bu linkte epey apk mevcut
güncellemeyi yapmadan yetişebildiysek ne mutlu üstad güzel tevafuk olmuş :) linkten Mİ 6 için mümkün mertebe beta ve test sürümleri dışında sürümler indirerek deneyeceğim.sonucu yarın paylaşacağım.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
güncellemeyi yapmadan yetişebildiysek ne mutlu üstad güzel tevafuk olmuş :) linkten Mİ 6 için mümkün mertebe beta ve test sürümleri dışında sürümler indirerek deneyeceğim.sonucu yarın paylaşacağım.

Huzur gibi yetiştin :) ama yine de içimde kaldı 9.5 :) twrp konusunda sıkıntı çıkarıyormu 9.5 Madem daha ayrıntılı bilgi alayım senden :)

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Huzur gibi yetiştin :) ama yine de içimde kaldı 9.5 :) twrp konusunda sıkıntı çıkarıyormu 9.5 Madem daha ayrıntılı bilgi alayım senden :)
Üstad şarj konusu önemliyse senin için geçmeni pek tavsiye etmem.2 günü geçen şarj 1.5 güne indi.oncelikle onu söyleyim.official twrp şifreyi cozmedi.kalicida olmadı.modlanmis bir twrp bulup onla hallettim.hem kalıcı hem şifreyi çözdü.birde işine yarar mı bilmem süper su cihazi postta kilitledi.magisk ile rootlamak zorunda kaldım.bilgine.baska tereddütlerin varsa cevaplarim üstad sorabilirsin

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Üstad şarj konusu önemliyse senin için geçmeni pek tavsiye etmem.2 günü geçen şarj 1.5 güne indi.oncelikle onu söyleyim.official twrp şifreyi cozmedi.kalicida olmadı.modlanmis bir twrp bulup onla hallettim.hem kalıcı hem şifreyi çözdü.birde işine yarar mı bilmem süper su cihazi postta kilitledi.magisk ile rootlamak zorunda kaldım.bilgine.baska tereddütlerin varsa cevaplarim üstad sorabilirsin
Hmm anladım şarj konusu pek iyi olmamış anlaşılan . Bildirim ekranındaki silinmeyen gıcık bişey çıkıyordu Beta otel oreo da o sıkıntı sanırım bunda da varmış gizleme yönetimi bulundumu acaba

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hmm anladım şarj konusu pek iyi olmamış anlaşılan . Bildirim ekranındaki silinmeyen gıcık bişey çıkıyordu Beta otel oreo da o sıkıntı sanırım bunda da varmış gizleme yönetimi bulundumu acaba
9.3 te evet arka planda çalışan ivir zıvır ne varsa bildirim geliyordu ama 9.5 te o kaldırılmış.gizlemeye calismak için uğraşmaya gerek kalmamış.9.3 zaten fiyaskoydu ben 9.2 ye geri dönmüştüm

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
9.3 te evet arka planda çalışan ivir zıvır ne varsa bildirim geliyordu ama 9.5 te o kaldırılmış.gizlemeye calismak için uğraşmaya gerek kalmamış.9.3 zaten fiyaskoydu ben 9.2 ye geri dönmüştüm

Hmm anladım :) tüh şu şarj olayı hiç iyi olmadı o zaman hiç denemeye gerek yok :)

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hmm anladım :) tüh şu şarj olayı hiç iyi olmadı o zaman hiç denemeye gerek yok :)
8 saat ekran surem 5 saatlere düştü.bu durum benim için pek iyi olmadi üstad.tekrar ciddi ciddi 9.2 ye dönmeyi düşünüyorum

Üst Alt