- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi6 6/64gb
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 4
Hatalı indirilmiş olabilir. İzinler veya güvenlik ile ilgili de olabilir.apk ayrıştırılamıyor
Hatalı indirilmiş olabilir. İzinler veya güvenlik ile ilgili de olabilir.apk ayrıştırılamıyor
Magisk'ten şu modülü yükleyin önce.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSonra şu apk'yı yükleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBende ikisi kurulu ve sorunsuz kullanıyorum.
Şu konuyu takip edebilirsiniz.Arkadaşım merhaba , Mi6 miui11 rootlu cihazımda gösterdiğin adımları uyguladım çok basit kurulum ve olumlu sonuç aldım fakat zaman zaman kamera çöküyor çok fotoğraf çektiğimde. Stok kamerada google camerada çalışmiyor hata veriyor.bende silip yeniden başlat yapip tekrar kurup duruyorum.
1- Bunun çözümü varmi?
2- Millet twrplere giriyor oradaya buraya dosya atiyor vs. vs. ben direk normal kurulum yapiyorum bu biraz garip değil mi ?
Bunuda yaptım. Ama bunun video kısmında 4K dan 1080p ye düşürme seceneği bulamadığım için beğenmedim olsun kalsin oda arada bir kullanirim. ilk paylaştiginiz daha güzeldi her iki alternatif içinde çokça tesekkürlerimi sunuyorum..Şu konuyu takip edebilirsiniz.
Gcam - (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)
BURADA YAPILAN İŞLEMLER SONUCUNDA TELEFONUNUZA HERHANGİ BİR ZARAR GELİRSE ŞAHSIM VE FORUM SORUMLULUK SAHİBİ DEĞİLDİR Mi 6 için uzun zamandır özellikli ve kaliteli gcam arayışlarım sonucunda bulduğum bu gcam ile fotoğraflarınızda kalite, doğal renk ve gece moduna özel fazladan özellikler ile...forum.miuiturkiye.net