Yardım Mi6 garip bi soru?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Bootloader olayı
Telefonumda 9.5.6.0 global rom vardı haliyle hesap ekleme yerinde 86006 hatası verdi...developer rom yükledim gerekli işlemleri yaptım . MıUnlock ta 72 saat olayına geldim.. Sonra telefona tekrar global rom yükledim hesap ekleme yerinde 86006 hatası vermiyor... Yanı suan telde global rom var.. 72 saat dolunca unlock yapabilir miyim yoksa developer rom yükleyip mi yapmam lazım..
Bazı resimler ekleyim.. Bide mesaj geldi otp 1 days yazıyor ne anlama geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-10-17-43-17-815_com.android.mms.png
    Screenshot_2018-05-10-17-43-17-815_com.android.mms.png
    61,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2018-05-10-17-43-03-859_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-05-10-17-43-03-859_com.android.settings.png
    167,4 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2018-05-10-17-42-43-433_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-05-10-17-42-43-433_com.android.settings.png
    133,6 KB · Görüntüleme: 48

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Kimse şunu söyleyemiyor ben telefonu aldım miuipro romu kurdum aynı romu kullanıyorum diyen varmı yok bir bakmışsın epic de bir bakmışsın betada bir bakmışsın miuipro da eee hani nerde kullanan arkadaşlar. Performans olarak iyi olabilir custom romlar ama sanki bizler bu donanımlı telefonla NASA yamı bağlantı yapıyoruz. Ne performansı zaten android ekosistemi ilk yüklediğinde hepsinde aynı performans tavan kullandıkça uugulama yükleyip sildikçe yavaşlar.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Devamlı rom değiştirmek merak ve hastalıktan kaynaklı... Ben EpicRom ile hastalıktan kurtuldum ve yaklaşık 3,5 aydır aynı rom dayım ve yavaşlama durumu söz konusu olduğunda, ya TWRP vasıtasıyla dalvik cache yaparsınız, ya Miui nin kendi temizleme aracını kullanırsınız yada ileri Android bilgisine sahipseniz, SD Maid ile derin temizlik yaparsınız... Stok rom da da sonradan performans yavaşlıyor...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Devamlı rom değiştirmek merak ve hastalıktan kaynaklı... Ben EpicRom ile hastalıktan kurtuldum ve yaklaşık 3,5 aydır aynı rom dayım ve yavaşlama durumu söz konusu olduğunda, ya TWRP vasıtasıyla dalvik cache yaparsınız, ya Miui nin kendi temizleme aracını kullanırsınız yada ileri Android bilgisine sahipseniz, SD Maid ile derin temizlik yaparsınız... Stok rom da da sonradan performans yavaşlıyor...

Yaşasın Mi A1 daima hızlı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam yazın 7.6.x (hangi rom olduğunu bilemedim şimdi) China Beta tabanli Xiaomi.eu romunu 3 aya yakın süre kullandım, hiçbir temizlik de yapmadım; buna rağmen yavaşlama olmadi. Cihazda da 80 tane falan uygulama yüklü yani. Sonrasinda yine Epic rom Global Beta 7.12.14 u 2 ay civarında kullandim yine aynı şekilde yavaşlama yaşamadım.
[doublepost=1526000608,1526000340][/doublepost]

O gözle bakarsaniz Neden telefon değiştiriyoruz? Yeni Android Sürümüne ne gerek var? Whatsapp da kullanmayalım, eskiden WhatsApp mi vardı? Sonuçta her telefon arama yapıyor yani.

Ayrıca Elimizdeki cihazdan tam performans alabilmek varken, neden almayalım? Google Camera ya da gerek yok, Dolby Atmos moduna gibi ekstralara da gerek yok o zaman size göre.

İsteyen Cihazi geldiği gibi kullanir, isteyen Daha fazla performans alarak kullanır.

Kullandığım Masaüstü Pc Overlocklu, kullandığımız araçta Chip Tuning var. Yani mümkün mertebe elimizdekilerden fazlasıyla verim almaya çalışıyoruz.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam yazın 7.6.x (hangi rom olduğunu bilemedim şimdi) China Beta tabanli Xiaomi.eu romunu 3 aya yakın süre kullandım, hiçbir temizlik de yapmadım; buna rağmen yavaşlama olmadi. Cihazda da 80 tane falan uygulama yüklü yani. Sonrasinda yine Epic rom Global Beta 7.12.14 u 2 ay civarında kullandim yine aynı şekilde yavaşlama yaşamadım.
[doublepost=1526000608,1526000340][/doublepost]
O gözle bakarsaniz Neden telefon değiştiriyoruz? Yeni Android Sürümüne ne gerek var? Whatsapp da kullanmayalım, eskiden WhatsApp mi vardı? Sonuçta her telefon arama yapıyor yani.

Ayrıca Elimizdeki cihazdan tam performans alabilmek varken, neden almayalım? Google Camera ya da gerek yok, Dolby Atmos moduna gibi ekstralara da gerek yok o zaman size göre.

İsteyen Cihazi geldiği gibi kullanir, isteyen Daha fazla performans alarak kullanır.

Kullandığım Masaüstü Pc Overlocklu, kullandığımız araçta Chip Tuning var. Yani mümkün mertebe elimizdekilerden fazlasıyla verim almaya çalışıyoruz.
Ben yazımın hiç bir yerinde bende yavaşlama oldu demedim vede her romda böyle bir şey olur da demedim, sadece olursa, yapılacakları söyledim...

Ounun dışında yazdıklarınıza hiç bir şekilde bir anlam veremedim...kime hitaben nicin yazdınız, niye benim yazımı alıntıladınız?

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben yazımın hiç bir yerinde bende yavaşlama oldu demedim vede her romda böyle bir şey olur da demedim, sadece olursa, yapılacakları söyledim...

Ounun dışında yazdıklarınıza hiç bir şekilde bir anlam veremedim...kime hitaben nicin yazdınız, niye benim yazımı alıntıladınız?

Siz yavaşlama durumu söz konusu olduğunda diye yazmışsiniz hocam. Bende bu süre zarfında yavaşlama olmadığını bahsedip, siz yavaşlama yaşadınız mi diye sormak istedim.

Yoksa size hitaben yazmadım hocam, bu sorum haricinde.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Siz yavaşlama durumu söz konusu olduğunda diye yazmışsiniz hocam. Bende bu süre zarfında yavaşlama olmadığını bahsedip, siz yavaşlama yaşadınız mi diye sormak istedim.

Yoksa size hitaben yazmadım hocam, bu sorum haricinde.
Bundan böyle daha kısa, öz ve anlaşılır yazarsanız sevinirim, sorunuzun cevabını da zaten vermişim

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bundan böyle daha kısa, öz ve anlaşılır yazarsanız sevinirim, sorunuzun cevabını da zaten vermişim

Hocam O mesajınızda "Stok rom da da sonradan performans yavaşlıyor..." diye bir ibare var. Yani yavaşlama olduğunu belirtiyorsunuz o zaman. Bende Bu yavaşlamaya 3 ay boyunca kullandığım romda denk gelmediğimi belirtiyorum.

Oyla:
Üst Alt