Soru Mi6 ekranda mavi leke?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Herkese selamlar. Telefonu şubatın birinde aldım bu zamana kadar ne düşündüm ne bir yere çarptım nede baskı uygulandı ama geçen gün gece fark ettim ki ekranın sağ tarafında mavi bir mürekkep lekesi gibi bir leke oluşmuş Merak ettiğim bunun sebebi nedir? Lekenin altına denk gelecek şekilde telefonun arkasına baskı yaptığımda dalgalanma oluyor dediğim kısımda

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Buna bakmıştım dostum jdi panel yazıyor
Ghost screen genellikle Lg panellerde ortaya çıkan bir sorundur. Sizin cihazınızdaki durum ise farklı donanımsal bir sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir. Bence beklemeyin, servise gönderin.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ghost screen genellikle Lg panellerde ortaya çıkan bir sorundur. Sizin cihazınızdaki durum ise farklı donanımsal bir sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir. Bence beklemeyin, servise gönderin.

Hocam evo garantili cihaz ve kimse memnun değil bi kaç bisey okudum korkuyorum açıkçası yollamaya. .Xiaomi resmi olarak ülkeye giriş yaptı mı yaptı ise teknik servisleri var mıdır resmi olarak en azından işini bilen insanlara yollasak tabi bilmiyorum ithalat garanti cihazlar resmi serviste geçerli olacak mı

Oyla:

ilkercolak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
Mi6
Konular
4
Arka plan siyah oldugunda leke cikiyorsa, pixel sıkışması oluyor. BEnim telefondada var sadece koyu renk arkplanlarda belli oluyor. Internette bir cok cozum onerisi var ama hic biri işe yaramaz

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam evo garantili cihaz ve kimse memnun değil bi kaç bisey okudum korkuyorum açıkçası yollamaya. .Xiaomi resmi olarak ülkeye giriş yaptı mı yaptı ise teknik servisleri var mıdır resmi olarak en azından işini bilen insanlara yollasak tabi bilmiyorum ithalat garanti cihazlar resmi serviste geçerli olacak mı
Evet haklısınız, Evo servis parça temini ve teknik eleman yeterlilği konusunda ciddi süpheler uyandıran bir firma. Ben sırf bu yüzden 200 TL fazla para vererek kvk garantili cihaz aldım. Xiaomi cihazlara Evo haricinde delta ve kvk servis hizmeti veriyor. Yani firma ülkemizde resmi olarak satis yapmayıp ürünlerini ithalatçı firma vasıtasıyla pazarladiklari için adını verdiğim üç servis firmasına mahkumuz. Bir de bildiğim kadarıyla merkezi Sirkeci olan xiaomi teknik servis var ama ücretli hizmet veriyorlar ve açıkçası hizmet kalitesi hususunda bir bilgim yok. Sanırım cihazinizi Evo ya gönderip bahtiniza ne çıkarsa onu göreceksiniz. İşiniz zor gorunuyor. Kolaylıklar dilerim.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Evet haklısınız, Evo servis parça temini ve teknik eleman yeterlilği konusunda ciddi süpheler uyandıran bir firma. Ben sırf bu yüzden 200 TL fazla para vererek kvk garantili cihaz aldım. Xiaomi cihazlara Evo haricinde delta ve kvk servis hizmeti veriyor. Yani firma ülkemizde resmi olarak satis yapmayıp ürünlerini ithalatçı firma vasıtasıyla pazarladiklari için adını verdiğim üç servis firmasına mahkumuz. Bir de bildiğim kadarıyla merkezi Sirkeci olan xiaomi teknik servis var ama ücretli hizmet veriyorlar ve açıkçası hizmet kalitesi hususunda bir bilgim yok. Sanırım cihazinizi Evo ya gönderip bahtiniza ne çıkarsa onu göreceksiniz. İşiniz zor gorunuyor. Kolaylıklar dilerim.

Hay aksi evoya kaldık anlaşılan Çok teşekkürler bilgilendirme için. Alırken gaflete düşüp hiç garanti firmasına dikkat etmemiştim. Ya evoya yollayacağım yada ücreti vererek yaptırmayı düşünüyorum en azından aklım kalmaz umarım leke canımı sıkmaz da bu şekilde kullanabilirim
[doublepost=1530358129,1530358076][/doublepost]
Arka plan siyah oldugunda leke cikiyorsa, pixel sıkışması oluyor. BEnim telefondada var sadece koyu renk arkplanlarda belli oluyor. Internette bir cok cozum onerisi var ama hic biri işe yaramaz
Beyazda da belli koyu arka planda da malesef . Evet o tarz çözümler pek işe yarar değil ne yazık ki
[doublepost=1530358305][/doublepost]Arkadaşlar umarım lekeyi görebilirsiniz ekledim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek