Evet haklısınız, Evo servis parça temini ve teknik eleman yeterlilği konusunda ciddi süpheler uyandıran bir firma. Ben sırf bu yüzden 200 TL fazla para vererek kvk garantili cihaz aldım. Xiaomi cihazlara Evo haricinde delta ve kvk servis hizmeti veriyor. Yani firma ülkemizde resmi olarak satis yapmayıp ürünlerini ithalatçı firma vasıtasıyla pazarladiklari için adını verdiğim üç servis firmasına mahkumuz. Bir de bildiğim kadarıyla merkezi Sirkeci olan xiaomi teknik servis var ama ücretli hizmet veriyorlar ve açıkçası hizmet kalitesi hususunda bir bilgim yok. Sanırım cihazinizi Evo ya gönderip bahtiniza ne çıkarsa onu göreceksiniz. İşiniz zor gorunuyor. Kolaylıklar dilerim.
Hay aksi evoya kaldık anlaşılan Çok teşekkürler bilgilendirme için. Alırken gaflete düşüp hiç garanti firmasına dikkat etmemiştim. Ya evoya yollayacağım yada ücreti vererek yaptırmayı düşünüyorum en azından aklım kalmaz umarım leke canımı sıkmaz da bu şekilde kullanabilirim
[doublepost=1530358129,1530358076][/doublepost]
Arka plan siyah oldugunda leke cikiyorsa, pixel sıkışması oluyor. BEnim telefondada var sadece koyu renk arkplanlarda belli oluyor. Internette bir cok cozum onerisi var ama hic biri işe yaramaz
Beyazda da belli koyu arka planda da malesef . Evet o tarz çözümler pek işe yarar değil ne yazık ki
[doublepost=1530358305][/doublepost]Arkadaşlar umarım lekeyi görebilirsiniz ekledim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir