Anladığım kadarıyla sadece ön camı değiştirmek istiyorsunuz. Bunun için aliexpress den ilk önce bir ön cam ve cam montaj kalıbı alacaksınız, sonra bu işi yapan yerler var ( eğer bulamazsan tavsiye de bulunabilirim ) telefon ve aldığın malzemeleri götüreceksin ve yaptırtacaksın.Mi6 telefonumun sol üst bölümü çatladı. Dokunmatiğinde sıkıntı yok. Küçük bi çatlak. Tamirinin yaklaşık maliyeti ne kadar olur?
Hocam mümkün olan en az maliyetle çözmek istiyorum ancak orjinalliğini de pek bozmak istemiyorumAnladığım kadarıyla sadece ön camı değiştirmek istiyorsunuz. Bunun için aliexpress den ilk önce bir ön cam ve cam montaj kalıbı alacaksınız, sonra bu işi yapan yerler var ( eğer bulamazsan tavsiye de bulunabilirim ) telefon ve aldığın malzemeleri götüreceksin ve yaptırtacaksın.
--SEFA-- hocama özelden ulaş stoğunda ekran varsa yazdımcı olur,tertemiz mis gibi yapar sana hocamTelefon bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[doublepost=1524173687,1524173581][/doublepost]
Hocam mümkün olan en az maliyetle çözmek istiyorum ancak orjinalliğini de pek bozmak istemiyorum
Hocam parçalar dahil 150 tl ye falan hallediyorlar. Hiçyoktan ekran orjinal oluyor, diğer türlü ekran orjinal olmayacak.Bu sekilde yaparsa ücreti ne kadar olur sizin deneyiminize istinaden?