Yardım Mi6 ekran camı değişimi

yigitfb06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi6
Konular
2
Mi6 telefonumun sol üst bölümü çatladı. Dokunmatiğinde sıkıntı yok. Küçük bi çatlak. Tamirinin yaklaşık maliyeti ne kadar olur?

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Mi6 telefonumun sol üst bölümü çatladı. Dokunmatiğinde sıkıntı yok. Küçük bi çatlak. Tamirinin yaklaşık maliyeti ne kadar olur?
Anladığım kadarıyla sadece ön camı değiştirmek istiyorsunuz. Bunun için aliexpress den ilk önce bir ön cam ve cam montaj kalıbı alacaksınız, sonra bu işi yapan yerler var ( eğer bulamazsan tavsiye de bulunabilirim ) telefon ve aldığın malzemeleri götüreceksin ve yaptırtacaksın.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Kullanıma engel değilse ve kozmetik olarak sizi rahatsız etmiyorsa değiştermenizi tavsiye etmem. Xiaomi cihazların orijinal ekranı bulunmuyor anca başka cihazdan çıkma parça alınarak orijinallik korunabilir. Yan sanayi camlar daha kalitesiz ama görüntü olarak orijinalden farksızdır . Karar sizin . İstanbulda yapan bir kaç yer var.

Oyla:

yigitfb06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1524173687,1524173581][/doublepost]
Anladığım kadarıyla sadece ön camı değiştirmek istiyorsunuz. Bunun için aliexpress den ilk önce bir ön cam ve cam montaj kalıbı alacaksınız, sonra bu işi yapan yerler var ( eğer bulamazsan tavsiye de bulunabilirim ) telefon ve aldığın malzemeleri götüreceksin ve yaptırtacaksın.
Hocam mümkün olan en az maliyetle çözmek istiyorum ancak orjinalliğini de pek bozmak istemiyorum

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23