MIUI 11 Mi6 Cihazım Şarjda Kasıyor

aburhanaltun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Burhan
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
1
Biraz geç olacak ama dün gece MIUI 11.0.6 güncellemesini yaptığım Xiaomi mi 6 cihazımı şarja taktığımda dokunmatiği düzgün çalışmıyor, başka yerlere tıklıyor ve çok kasıyor uygulamalara girince donuyor vs yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, cihazınızın imei'li resmi olarak kayıtlı ise sistem güncellemelerinen sonra hard reset atmanızı tavsiye ederim.

Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır?

Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

aburhanaltun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Burhan
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam, cihazınızın imei'li resmi olarak kayıtlı ise sistem güncellemelerinen sonra hard reset atmanızı tavsiye ederim.

Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır?

Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Hocam doğrusu hard reset atmak istemiyorum MIUI ekibine geri bildirim şeklinde yazdım bu olayı ve şarjdan çıkarınca kasmalar donmalar vs gidiyor yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Biraz geç olacak ama dün gece MIUI 11.0.6 güncellemesini yaptığım Xiaomi mi 6 cihazımı şarja taktığımda dokunmatiği düzgün çalışmıyor, başka yerlere tıklıyor ve çok kasıyor uygulamalara girince donuyor vs yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
Benim Mi 6'yı dandik şarj cihazına taktığımda aynı sorun oluyor. Dokunmatik sapıyor, hiçbir şey açamıyorum ve çok kasıyor ama orijinal şarj cihazı yada kaliteli şarj cihazı takınca hiç böyle bir şey olmuyor.

airsnow

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuğrul
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
merhabalar
telefonum mi 6 128 gb yüklü rom mıuı global 11.0.6
Telefonumu arabama bluetooth ile bağlanıyor ancak ses iletimi olmuyor Çalan şarkının adı saniyesi ekran da görnüyor ama ses yok .ayrıca karşıdan arama gelirse ses çıkıyor ama bu sefer de mikrofon aktif olmuyor ve sesim karşı tarafa gitmiyor ..Daha önceden sağlıklı bir şekilde çalışıyordu. bunun çözümü nedir

Üst Alt