Yardım Mi6 Çağrı gelmeme (aranamama) sorunu

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşlar mi 6 global kararlı sürüm cihazım var. Hattım ise.vodafone. Son zamanlarda arkadaşların beni aradığında ulaşamadıklarını söyledi. Halbuki söylediği saatlerde telefonum açıktı. Birkaç kişi daha aynı şeyi söyleyince kim aramış servisini açtırdım. Bu akşam yine kardeşim aramış telefonum çalmadı, aradığınız kişiye ulaşılamıyor.demiş. Hanımın telefonu ile aradım kendimi ulaşılmıyor dedi. Dipnot olarak şunu eklim, ulaşılamadığım zamanlarda telefon wifi ile internete bağlı idi. Bu sorunu yaşayan varmı acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
kardeşim bence senin anakartta sorun olabilir , emin değilim cihaza başka rom kurmaktan başka bir alternatifin yok. Garantisi varsa garantiye ver böyle sorunlarla bu şekilde sorun çözüme kavuşmaz ...
abayrak

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
kardeşim bence senin anakartta sorun olabilir , emin değilim cihaza başka rom kurmaktan başka bir alternatifin yok. Garantisi varsa garantiye ver böyle sorunlarla bu şekilde sorun çözüme kavuşmaz ...
abayrak
Özellikle wifiye bağlı olduğumda çağrı alamıyorum. Dışarıda mobil veri etkinken (wifi bağlı değilken) böyle bir sorun yaşamadım 5 aydır.

Bir de wifi ayarlarında wifi yardımcısı sekmesinde wifi yardımcısı, bağlantı türü, veri kullanınm türü gibi ayarlar var. O ayarlar ne işe yarıyor acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

akadirarik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi A1
Konular
0
1 haftadır bende aynı sorunu yaşıyorum. Hem Türk Telekom hemde Turkcell kullanıyorum. Lakin Turkcell e ulaşamıyorlar, fakat ben 2 hattanda aktif arama yapabiliyorum. Çözümü nedir?
Malum Bayram arayanlar mutlaka oluyordur, fakat ulaşmıyorlar bana çünkü 2 hattımı da herkes bilmiyor

Oyla:
Üst Alt