Yardım Mi6 Çağrı gelmeme (aranamama) sorunu

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşlar mi 6 global kararlı sürüm cihazım var. Hattım ise.vodafone. Son zamanlarda arkadaşların beni aradığında ulaşamadıklarını söyledi. Halbuki söylediği saatlerde telefonum açıktı. Birkaç kişi daha aynı şeyi söyleyince kim aramış servisini açtırdım. Bu akşam yine kardeşim aramış telefonum çalmadı, aradığınız kişiye ulaşılamıyor.demiş. Hanımın telefonu ile aradım kendimi ulaşılmıyor dedi. Dipnot olarak şunu eklim, ulaşılamadığım zamanlarda telefon wifi ile internete bağlı idi. Bu sorunu yaşayan varmı acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XiaomiServiceCenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Teknisyen
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Uzman Elektronik Teknisyeni
Konular
1
Arkadaşlar mi 6 global kararlı sürüm cihazım var. Hattım ise.vodafone. Son zamanlarda arkadaşların beni aradığında ulaşamadıklarını söyledi. Halbuki söylediği saatlerde telefonum açıktı. Birkaç kişi daha aynı şeyi söyleyince kim aramış servisini açtırdım. Bu akşam yine kardeşim aramış telefonum çalmadı, aradığınız kişiye ulaşılamıyor.demiş. Hanımın telefonu ile aradım kendimi ulaşılmıyor dedi. Dipnot olarak şunu eklim, ulaşılamadığım zamanlarda telefon wifi ile internete bağlı idi. Bu sorunu yaşayan varmı acaba?

Bende mi 6 global kullanıyorum türktelekom wifi falan hiç öyle bir sorun görmedim.pc üzerinden temiz kurulum yap derim

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mi 6 global kullanıyorum türktelekom wifi falan hiç öyle bir sorun görmedim.pc üzerinden temiz kurulum yap derim
Vodafone hatlar mi6 da sıkıntı olduğu söyleniyor. Hatla alakalı değilde telefonda mı sıkıntı diyorsunuz?

Oyla:

XiaomiServiceCenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Teknisyen
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Uzman Elektronik Teknisyeni
Konular
1
Vodafone hatlar mi6 da sıkıntı olduğu söyleniyor. Hatla alakalı değilde telefonda mı sıkıntı diyorsunuz?

İkiside düşük ihtimal ama seçenekleri denemek lazım ilk önce ulaşılamadığı anda başka operatör hattı tak dene.eğer sorun yoksa Vodafone dan yeni simkartı al

Oyla:

lithium1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
öncelikle konuyu açan arkadaştan özürdiliyorum.
mi6 telefonuma beta sürümünü yükledim ama kurulumda bağlandığım wifi tarayıcıdan giriş yapılması gerektiğinden cihazı etkinleştir kısmından cihazı etkinleştiremiyorum. lütfen yardım edin acil cihaz mi6

Oyla:

gorkemerdogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
mi 6
Konular
0
selamlar.
ilgili baglanti sorununu ben de yaşıyorum.
turkcell sorun bizde deggil diyor.
çözüm bulabildiniz mi

Oyla:

rsttbk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reşit Tabak
Cihazım
Xioami Mi6
Meslek
Sales Manager
Konular
2
Aynı sorunu yaşıyorum. En son gelen EU rom 8.2.1 i kurduktan sonra çağrı alamıyorum. Arayan Kim den sürekli olarak msj geliyor. Hattım VODAFONE. Çözüm bulan var ise Acil yardım...

Oyla:

gorkemerdogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
mi 6
Konular
0
dün akşam 9.2.2.0 MIUI sürümüne update etmiş telefon kendini. bakalım sorun çözülecek mi?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam pil grafiğinde hücresel ağlar'dan sorun yaşayan biri ekran süresi atabilir mi ?

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Aynı sorunu yaşıyorum. En son gelen EU rom 8.2.1 i kurduktan sonra çağrı alamıyorum. Arayan Kim den sürekli olarak msj geliyor. Hattım VODAFONE. Çözüm bulan var ise Acil yardım...
9.5.3.0 a güncelledim. Çağrı alamama sorunum hala devam ediyor. Hattım Vodafone. Az önce aramışlar evdeyken, telefonum kapalıymış. eşim yanımda ve onun hattıda vodafone. Ona ulaşıp telefonumun kapalı olduğunu söylediler. Vodafonedan kaynaklı olsa eşimi de arayamazlardı. Yazılımsal bir sıkıntı var ama çözemedim gitti.

Bu sorunu yaşayıp aşabilen varsa paylaşırsa çok makbule geçecek.

Oyla:
Üst Alt