Yardım Mi6 bootloader yardim

Kanceza13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Oneplus 5
Konular
1
Forumda aradım bulamadım daha önce sorulduğunda kusura bakmayın ben daha yeni mi kullanicisiyim mi 6 bootloader kilidini açmak istiyorum herşey tamam ama böyle bir sorunum var çözümü nedir acaba

Geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumunu kontrol et diyorum sonra hesap ve cihaz ekle diyorum
86006 diye bir hata alıyorum resim ekleyemedim

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
selam aleyküm arkadaşlar daha önce bende redmi 4x vardı ve cihazda developer rom vardı ona mi hesabımı açtım ve 72 saat sonra stabil rom kurdum ve twrp yükleyip rootladım ve şuan için mi 6 128gb olana geçtim aynı hesabı bu cihazda açtım şuan 86006 error hatasını alıyorum aynı işlerim bunda yapmak için yani demek itediğim bu cihazın bootloader kilidini açamayacakmıyım şuan cihaz global rom yüklü olarak bana geldi ve sürümüde 7.1.1 lütfen bootloaderi açmak için ne yapabilirim flaşlama işlemlerinden anlıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Aleyküm selam hocam linkte vermiş olduğum vpn uygulamasını telefona kurup bölgeyi china seçin MIUI hesapı doğrulamayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız xiaomi tool ile developer (beta) romu kurup tekrar deneyin.

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Oyla:

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Destek Uzmanı ve Grafik Tasarımcı (Amatör)
Konular
1
Şuan Miui 9.0.1.0 var cihazımda ve BL kilidi açmak için ben de sim kart aktifleştiremedim. Yukarıda paylaştığınız miui sürümü 7 olmasına rağmen yükleme yapabilir miyim ? Yoksa 9 için beta mı bulmalıyım ?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Şuan Miui 9.0.1.0 var cihazımda ve BL kilidi açmak için ben de sim kart aktifleştiremedim. Yukarıda paylaştığınız miui sürümü 7 olmasına rağmen yükleme yapabilir miyim ? Yoksa 9 için beta mı bulmalıyım ?
Vpn kullanıp hala mi hesabını aktif edemediyseniz yukarıdaki zip dosyasını Güncelleyici uygulamasıyla kurmayı deneyin hata almazsanız.

Oyla:

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Konular
1
Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
VPN ile de olmadı... BL kilidi açmadan Miui Pro rom yüklesem mi daha doğru olur yoksa BL kilidi açarak mı ? Ona göre yukarıda paylaştığınız romu güncelleyiciye atıp sim kart eklemeyi deneyeceğim. Bir de bu romu yüklesem de VPN (ülke Hindistan ya da Çin mi seçilecek) yapmam gerekir mi ?

BL Kilidi Açarak : Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Bl Kilidi Açmadan : Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma
Öncelikle developer romu cihazın hafızasına atarak kurmayı deneyin,hata xiaomi tool ile developer romu kurup mi kilit açma durumu kısmından MI Hesabını aktif edin bootloader kilidini açtıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz.

Oyla:

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Konular
1
Öncelikle developer romu cihazın hafızasına atarak kurmayı deneyin,hata xiaomi tool ile developer romu kurup mi kilit açma durumu kısmından MI Hesabını aktif edin bootloader kilidini açtıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz.

Teşekkürler. Peki 72 saat muhabbetini bekleyeyim mi ? Orası şans mı ?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Teşekkürler. Peki 72 saat muhabbetini bekleyeyim mi ? Orası şans mı ?
72 süre zarfını mecbur bekliyeceksiniz o süre bittikten sonra mi unlock tool programı ile bootloader kilidini açabilirsiniz.

Oyla:

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Konular
1
Kanceza13 Link..

BL kilidi açılmamış, malum kayıtlı yapılmamış mi6 da sıkıntısız geçip hemen açtım.

Bu dosya ile yüklemede "Güncelleyici" daha yeni dosya ile güncelleme yapın gibi bir uyarı verdi. Aşağıdaki linkten güncel Developer romu indirip kuruyorum di mi ? (Benim versiyon kararlı 9.0.1.0 şuan)

[doublepost=1511788927,1511782955][/doublepost]Şuan mi9 beta global roma geçtim ama yine etkileştirme yapamadım. VPN yaptım dili İngilizce yaptım hala aynı. Başka ne deneyebilirim ?

Oyla:
Üst Alt