Yardım MI6 bootloader kapatma

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Arkadaşlar merhaba MI6 delta garantili cihazım var fakat telefona gcam yüklemek için bootloader kilidini açtım servis bootloader kilidinin açık olması cizahi garanti dışı yapacağını söyledi servise göndermeden önce bootloader kilidini nasıl kapatabilirim yardımcı olurmusunuz

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta BL kilidinin açık olması durumunda garanti dışı bırakmıyor hocam.
Ne dedikleri belli olmuyor ki aradım sordum garanti dışı diyorlar delta servis kadar ilgisiz alakasız seviseyiz bir garanti servisi görmedim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ne dedikleri belli olmuyor ki aradım sordum garanti dışı diyorlar delta servis kadar ilgisiz alakasız seviseyiz bir garanti servisi görmedim.
hocam garantiye gönderme sebebiniz nedir ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Keşke bu gibi sıkıntıların olacağını öngörerek garantili telefonunuzun BL kilidini açmamanız daha mantıklı olacaktı diye düşünüyorum.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Keşke bu gibi sıkıntıların olacağını öngörerek garantili telefonunuzun BL kilidini açmamanız daha mantıklı olacaktı diye düşünüyorum.
Bl kilidinin kapandığını da biliyorum ben duydum ama forumda böyle bir konu varmı bunu anlatan onu arastiriyorum

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Pc yardımı ile mi tool ile yükleme yapılıyor. Programın en altında kilitle seçeneği var onu seçerseniz kilitlenmiş oluyor. Bu arada tüm verileriniz silinecek bilginiz olsun. Bana sorarsanız arıza ne bilmiyorum ama ufak bişe ise başka yere yaptırıverin. Kilit de açık kalsın.

Oyla:

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Arkadaşlar merhaba MI6 delta garantili cihazım var fakat telefona gcam yüklemek için bootloader kilidini açtım servis bootloader kilidinin açık olması cizahi garanti dışı yapacağını söyledi servise göndermeden önce bootloader kilidini nasıl kapatabilirim yardımcı olurmusunuz
Telefonda konuştuğunuz kişinin bir şeyden haberi yok. Bana da garanti disi kalacagini soyledi, ben diretince emin olmadigini, mail atarak teknisyenlere sormamin daha iyi olacagini soyledi. Maile geri donus aldim bl kilidi cihazi garanti disi birakmiyormus. Zaten delta servisin sitesinde de yaziyor bu.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Pc yardımı ile mi tool ile yükleme yapılıyor. Programın en altında kilitle seçeneği var onu seçerseniz kilitlenmiş oluyor. Bu arada tüm verileriniz silinecek bilginiz olsun. Bana sorarsanız arıza ne bilmiyorum ama ufak bişe ise başka yere yaptırıverin. Kilit de açık kalsın.
Kilidi kapatınca tekrar açılmıyor mu hocam ya sorun büyük birşey değil ama takıntıliyim biraz

Oyla:
Üst Alt