Yardım Mi6 Bekleme Şarj Sorunu

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Herkese merhaba, şimdiye kadar çok uğraştığım ama çözemediğim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Başlıkta da belirttiğim gibi telefonum bekleme halinde çok şarj tüketiyor, özellikle gece bunu fark etmek daha mümkün oluyor. 7-8 saatlik bir uyku süresinde şarjım %10-12 azalmış. Şimdiye kadar global beta, eu beta, şarjı harika olduğu söylenen epic rom ve eu 8.5 stable denedim. Hepsinde durum neredeyse aynı. O yüzden sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorum ama kaynağını bulamadım. Bazı ekran görüntüleri ekliyorum, başka grafikler lazım olursa onları da atabilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Bende Wi-Fi açık olduğunda çok gidiyor. Wi-Fi vb kapatın

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Otomatik başlatmada bulunan uygulamalar, Wifi ve Mobil veri açık olduğu sürece sürekli veri alıp vereceği için bu gibi durumlarla karşılayabilirsiniz hocam.

Oyla:

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Mi5™ Deneyeceğim sağolun. Otto_man Hocam otomatik başlatma tam olarak nedir? Uygulama kapatıldığında yeniden açılması anladığım kadarıyla yoksa başka bir anlamı mı var? Benim kafamı karıştıran telefon uykuda olmasına rağmen bu kadar şarj gitmesi daha önce hiçbir telefonumda rastlamamıştım. Son olarak ben Gm 5 plustan bu cihaza geçtim hocam, aynı uygulamalar onda kuruluydu ve gece maksimum %2-3 şarj gidiyordu o yüzden anlayamıyorum aradaki bu büyük farkı sinirlerim bozuluyor :) Sonuçta gece bu kadar gidiyorsa beklemede, gündüz de aslında bu kadar gidiyordur en az yanlış mıyım?

Son düzenleme:
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Xiaomi Mi5™ Deneyeceğim sağolun. Otto_man Hocam otomatik başlatma tam olarak nedir? Uygulama kapatıldığında yeniden açılması anladığım kadarıyla yoksa başka bir anlamı mı var? Benim kafamı karıştıran telefon uykuda olmasına rağmen bu kadar şarj gitmesi daha önce hiçbir telefonumda rastlamamıştım. Son olarak ben Gm 5 plustan bu cihaza geçtim hocam, aynı uygulamalar onda kuruluydu ve gece maksimum %2-3 şarj gidiyordu o yüzden anlayamıyorum aradaki bu büyük farkı sinirlerim bozuluyor :) Sonuçta gece bu kadar gidiyorsa beklemede, gündüz de aslında bu kadar gidiyordur en az yanlış mıyım?
Hocam otomatik başlatma dediğimiz durum,mesala WhatsApp dan gelen bildirimleri anlık alabilmek için sürekli veri alıp vermesi gibi düşünün. Mesala aynı işlem facebook, instagram vb uygulamalarda da yapılabiliyor. Bu sebepten dolayı haliyle pilde düşüş yaşanmaktadır. Otomatik başlatma ayarlarına girmek için Güvenlik, uygulamaları yönet ve izinler sekmesinden kontrol edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt