Çözüldü mi6 ayıplı mal !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih24tr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
melih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
hepsiburada.com dan aldığım 20 günlük mi 6 cihazımın durduk yere kamerasının bulanık çekmesi nedeniyle ayıplı kusurlu mal olarak delta servise gönderdim. İade almak için Hepsiburada.com servis raporu istiyor. Sonuçları burada paylaşacağım.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
İyi akşamlar
Hocam sıkıntı yaşamanız gerçekten üzücü
Ancak sizin gibi sorun yaşayan herkesin burada konu açması yeni bir sorun oluşturur.
Sıkıntı yaşamanız durumunda elbette konu açabilirsiniz ve destek alabilirsiniz. Ancak şuan herhangi bir problem gözükmüyor.
Umarım probleminiz bir an evvel çözülür .

Oyla:

melih24tr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
melih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız hocam amacım bu tarz sorunlar yaşayan insanları bilgilendirmek teşekkürler

Oyla:

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hepsiburada.com dan aldığım 20 günlük mi 6 cihazımın durduk yere kamerasının bulanık çekmesi nedeniyle ayıplı kusurlu mal olarak delta servise gönderdim. İade almak için Hepsiburada.com servis raporu istiyor. Sonuçları burada paylaşacağım.

Merhaba

Size ulaşabilmemiz için cihazınızın imei numarasını özelden iletebilirmisiniz.

Saygılarımızla,
Delta Servis

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
delta servisle ilgili şöyle bir anım var mi band almıştım ilk çıktığı zamanda aradan 8 ay geçtikten sonra ürün arızalandı.Sanırım su girmişti içine neyse hepsiburada arayıcılıyla ürünü servise gönderdim.aradan iki hafta geçtikten sonra kargo geldi elime açtım baktım mi bandı kayışlarından katlayarak lastikle bağlayıp göndermişler.Kayışının yapısı tamamen bozulmuş yüzüne bakılacak bir hali kalmamıştı.Üzerinede kullanıcı hatası yazılıp geri gönderilmiş cihaza hiçbir şekilde müdahale edilmemişti.Bir diğer anım ise kullanmakta olduğum mi4 telefonu kilit tuşu problemi ile delta servise göndermiştim.Beni yaklaşık bir ay beklettiler vede kullanıcı hatası olarak ücretli onarım teklif edilerek geri gönderdiler.Benim kafamda delta servis ücretli servis olarak bir algı yarattı şuana kadar hiç garanti kapsamında ürün onardığına şahit olmadım.Size tavsiyem kvk servis garantili ürünler var onlardan almanızı öneririm.Şunuda söyleleyim kvk servis garantili ürünler 150 200 tl daha fazla piyasaya göre.

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
delta servisle ilgili şöyle bir anım var mi band almıştım ilk çıktığı zamanda aradan 8 ay geçtikten sonra ürün arızalandı.Sanırım su girmişti içine neyse hepsiburada arayıcılıyla ürünü servise gönderdim.aradan iki hafta geçtikten sonra kargo geldi elime açtım baktım mi bandı kayışlarından katlayarak lastikle bağlayıp göndermişler.Kayışının yapısı tamamen bozulmuş yüzüne bakılacak bir hali kalmamıştı.Üzerinede kullanıcı hatası yazılıp geri gönderilmiş cihaza hiçbir şekilde müdahale edilmemişti.Bir diğer anım ise kullanmakta olduğum mi4 telefonu kilit tuşu problemi ile delta servise göndermiştim.Beni yaklaşık bir ay beklettiler vede kullanıcı hatası olarak ücretli onarım teklif edilerek geri gönderdiler.Benim kafamda delta servis ücretli servis olarak bir algı yarattı şuana kadar hiç garanti kapsamında ürün onardığına şahit olmadım.Size tavsiyem kvk servis garantili ürünler var onlardan almanızı öneririm.Şunuda söyleleyim kvk servis garantili ürünler 150 200 tl daha fazla piyasaya göre.

Benimde Delta Servis ve Delta Servis 2 ile şöyle bir anım var . Bozulan cihazımı kendilerine yolladığımda her telefon açışımda beni da sabırla dinleyip sürekli çözüm odaklı sohbet ettiler. En sonunda cihazımı bir üst model sıfır cihaz ile değiştirip beni mest ettiler... Tekrardan Delta Servis 2 arkadaşa benimle kurumsal anlamda ilgilenip sabırla çözüm ürettiği için teşekkürlerimi sunuyorum.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Benimde Delta Servis ve Delta Servis 2 ile şöyle bir anım var . Bozulan cihazımı kendilerine yolladığımda her telefon açışımda beni da sabırla dinleyip sürekli çözüm odaklı sohbet ettiler. En sonunda cihazımı bir üst model sıfır cihaz ile değiştirip beni mest ettiler... Tekrardan Delta Servis 2 arkadaşa benimle kurumsal anlamda ilgilenip sabırla çözüm ürettiği için teşekkürlerimi sunuyorum.
iletişim konusunda müşteri temsilcileri yeteri kadar iyiydi ben işin teknik tarafındayım ve bu anlattığım olayların servis kağıtları halen mevcut karalama olarak algılanmasın.Biraz araştırma yaparsanız şikayet var gibi benzeri sitelerde memnuniyetten çok şikayet var. göz atabilirsiniz siz şanşlıymışsınız yeni cihazınızı iyi günlerde kullanın.

Oyla:

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Oyla:

melih24tr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
melih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Delta Servis 1 e burdan teşekkür ediyorum.Cihazım için 4 gün gibi kısa bir sürede rapor hazırlandı.

Ekli dosyalar

• IMG_20180216_143125.jpg
    IMG_20180216_143125.jpg
    348,9 KB · Görüntüleme: 28
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt