Soru Mi6 9.5 Root atamıyorum Yardım

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
Herkese iyi günler mi6 mın bl kilidini açıp 9.5 sürümünü paket indirme üzerinden kurdum telefonu twrp üzerinden rootlamaya çalıştığımda install ekranında hiçbir dosya gözükmüyor bilgisayara bağlı olan telefonumdan tekrar atmak istediğimde de atmıyor usb hata ayıklama ve bl kilidi açık bunun çözümü ne olabilir lütfen yardımcı olun

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Wipe kısmından format data ya tıklayıp yes yazın ve ardından ana menüye gelin reboot recovery yapın. Recovery tekrar açılınca içine dosyayı atıp kurun.

Oyla:

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gece 3 ten beri rom yükleyip değiştiriyorum 2 defa 9.5 kurdum birkaç gün geçsin üstünden dediğinizi uygulayacağım bu önerdiğiniz kesin çözüm müdür? (Yorumunuz için Teşekkürler)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
gece 3 ten beri rom yükleyip değiştiriyorum 2 defa 9.5 kurdum birkaç gün geçsin üstünden dediğinizi uygulayacağım bu önerdiğiniz kesin çözüm müdür? (Yorumunuz için Teşekkürler)
Evet kesin çözüm.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
Dediğiniz yaptım telefondaki herşey silindi sadece twrp ekranı açılıyor teşekkür ederim gerçekten kesin çözümmüş :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Herkese iyi günler mi6 mın bl kilidini açıp 9.5 sürümünü paket indirme üzerinden kurdum telefonu twrp üzerinden rootlamaya çalıştığımda install ekranında hiçbir dosya gözükmüyor bilgisayara bağlı olan telefonumdan tekrar atmak istediğimde de atmıyor usb hata ayıklama ve bl kilidi açık bunun çözümü ne olabilir lütfen yardımcı olun

Paket indirme üzerinden güncelleme yaptığında twrp silindi mi ?

Oyla:

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
hayır silinmedi diye biliyorum twrp yi zaten hep bilgisayar üzerinden açıyorum (fastboot a bağlayıp)

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Zenex hocamın dediği durum kesin çözüm. Twrp install kısmında hiçbir dosyanız görünmediği için format data yapıp telefona bir nevi fabrika atiyorsunuz. Daha sonrasında twrp ekranında iken root yapmak için supersu veya magisk flashlamaniz yeterli. Keşke öncesinde yedek alsaydiniz. Son durumu yazarsanız başka kişiler de bu durumun çözümünden faydalanır dostum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
Zenex hocamın dediği durum kesin çözüm. Twrp install kısmında hiçbir dosyanız görünmediği için format data yapıp telefona bir nevi fabrika atiyorsunuz. Daha sonrasında twrp ekranında iken root yapmak için supersu veya magisk flashlamaniz yeterli. Keşke öncesinde yedek alsaydiniz. Son durumu yazarsanız başka kişiler de bu durumun çözümünden faydalanır dostum.

Hocam o şekilde denediğimde twrp ekranında root dosyaları gözüküyor ancak root atıp restart attıktan sonra mi logosunda kalıyor ancak bilgisayardan baktığımda sanki cihazı biçimlendirmiş gibi bütün dosyalar silinmiş gibi oluyor bu işlemi yaptıktan sonra cihaz açılmadı 9.2.2 sürümünü flashlayarak yüklemek zorunda kaldım

Oyla:

bigoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
YILDIRIM
Cihazım
mi 6
Konular
10

hocam twrp 0mb sorunu bende de var 0 mb olduğu için yedek alamıyoruz. yada biz bilmiyoruz. ben yedek alamıyorum

Oyla:
Üst Alt