Mi5splus

DiabloX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enss
Cihazım
5s plus
Konular
2
Öncelikle herkese hayırlı günler. 1 aylık xiaomi kullanicisiyim ve bir sorum olacaktı. Mi5s plus telefonumda şuan miui sürümü olarak 8.5.3.0 gozukuyor. Fakat burada gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin ki benimkinden daha yuksek. Bana mı güncelleme gelmiyor yoksa onlar mı manuel olarak güncelliyor ? Bilgisizligimi mazur görün lütfen :) bir de miui 9 otomatik olarak gelmeyecek mi mi5s plus a ?

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Stabil rom kullandığın için 1-2 ay içerisinde gelebilir.beta romlarda her hafta geldiği için öyle

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Öncelikle herkese hayırlı günler. 1 aylık xiaomi kullanicisiyim ve bir sorum olacaktı. Mi5s plus telefonumda şuan miui sürümü olarak 8.5.3.0 gozukuyor. Fakat burada gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin ki benimkinden daha yuksek. Bana mı güncelleme gelmiyor yoksa onlar mı manuel olarak güncelliyor ? Bilgisizligimi mazur görün lütfen :) bir de miui 9 otomatik olarak gelmeyecek mi mi5s plus a ?
Merhaba kararlı (stable) romun son sürümünü kullanıyorsunuz MIUI 9 kararlı (stable) sürüm otamatik olarak gelmezse indirip kuracaksınız.

Oyla:

DiabloX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enss
Cihazım
5s plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim :)

Merhaba kararlı (stable) romun son sürümünü kullanıyorsunuz MIUI 9 kararlı (stable) sürüm otamatik olarak gelmezse indirip kuracaksınız.

Oyla:
Üst Alt