Yardım Mi5SPlus qcn dosyasına ihtiyacım var elinde olan paylabilirmi

Hs0422

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5Splus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI10
Telefon Modeli
Mi5Splus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar forumda yeniyim son gelen yazılımı güncelleme çalışırken TWRP den supersu ya tıkladım daha sonra imeı numararım silindi şu şuan sorguladığımda imei bulunamadı diyor rootu aktif ettikten sonra tekrar imei yüklemeye çalıştım PC den onaylandığı görünmesine rağmen telefonda hiç bi şekilde grünmüyor forumdan eski konulara bakınca qcn dosyası yüklenmesi gerekiyormuş sanırım elimde de yedeği olmadığı için yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

erkan71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Merhabalar forumda yeniyim son gelen yazılımı güncelleme çalışırken TWRP den supersu ya tıkladım daha sonra imeı numararım silindi şu şuan sorguladığımda imei bulunamadı diyor rootu aktif ettikten sonra tekrar imei yüklemeye çalıştım PC den onaylandığı görünmesine rağmen telefonda hiç bi şekilde grünmüyor forumdan eski konulara bakınca qcn dosyası yüklenmesi gerekiyormuş sanırım elimde de yedeği olmadığı için yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bende supersu tıkladım sim kartı görmedi telefon bende Google Play'den supersu uygulaması indirip supersu dan robot kaldır dedim hat geri geldi bir dene istersen olur belki

Oyla:

Hs0422

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5Splus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rootu kaldırmı yaptınız çünkü robot diye bişey bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende supersu tıkladım sim kartı görmedi telefon bende Google Play'den supersu uygulaması indirip supersu dan robot kaldır dedim hat geri geldi bir dene istersen olur belki
Yeni #3
Rootu kaldırmı yaptınız çünkü robot diye bişey bulamadım

Oyla:

erkan71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Kusura bakma otomatik yazı böyle oluyor evet root kaldır yaptım unroot

Oyla:

Hs0422

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5Splus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma otomatik yazı böyle oluyor evet root kaldır yaptım unroot
estağfurullah rootu kaldır yaptım başarısız falan bişeyler dedi şu an recovery moddan tüm dosyaları sildim telefonn sadece mi ekranında kalıyor yeni rom yüklemeye çalışıyorum onu kabul etmiyor yani imei geçtim telefonu açmaya çalışıyorum şu an :(

Oyla:
Üst Alt