Mi5s

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
8-9 gün içinde mi5s 4/128lik modeli alcam kullanan arkadaslar veya yeteri kadar bilgisi olan var objektif bir şekilde yorumlayabilir mi. 3-4 sene stabil bir şekilde götürsun , arayuzu akıcı olsun , internette rahatça dolaşabiliyim yeterli. Kamerası pişman etmeyecek kadar olsun isterim. Kronik bir sorunla karşılaşan oldu mu. Memnuniyetlerin nerdeyse çoğunu biliyorum , olumsuzluklarini da yazarsanız çok iyi olur

illskylark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
Mi 9, mi5s
Meslek
Ziraat mühendisi
Konular
4
Olumsuzluğu şimdilik 3d touch kullanışsız sadece kendi uygulamalarında çalışıyor oda sağlam bastırırsan. . Ultrasonik parmak okuyucu tam stabil değil ( bazen inanılmaz derecede hızlı bazen de bi kaç salise geç) oda romdan kaynaklı çünkü henüz stabil resmi global rom yok. . Telefonda başka hiçbir problem yok ben eski iphonecuydum ama artık xiaomi telefon android hakkındaki fikirlerimi değiştirdi. Cihazım 4/128 lik model

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karahanlı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.01
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Merhaba, mi5s aldım. Ürün fiziksel olarak güzel. Antutu testine soktum 153000 ni geçti. Antutu sıralamasında ilk 5 girdi. Telefon ile ilgili 2 sıkıntı var. Kulaklık sesini son ayara almak durumunda kaldım. Çünkü düşük ses geliyor. Parmak iziokuyucu stabil değil, bazen takılıyor, bazen hızlı.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler , peki kamerasında pürüz var mi? Sadece gece çekimi sıkıntılı diye biliyorum, hangi rom ile kullanıyosunuz

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
Birşey soracam mi5s kullanan lar ekran koruyucu parmak izi sensörü nün az birşey üstüne gelmiş sizde de böyle mı fark ettiniz mı

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Şuan telefondan yazıyorum. Parmak izi okuyucu bana göre iyi değil. Ekran kalitesi de fena değil. Miui arayüzünü sevdiğim için aldım

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak izi sensöruyle ilgili epey şikayet var düzeltilebilir diyo herkes ama düzeltilcek mi bakalım, telefonun hoparlörü nasıl yeteri kadar ses veriyo mu, tavsiye eder misiniz işin son noktasındayim gelir gelmez almayı düşünüyorum

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
Parmak izi sensöruyle ilgili epey şikayet var düzeltilebilir diyo herkes ama düzeltilcek mi bakalım, telefonun hoparlörü nasıl yeteri kadar ses veriyo mu, tavsiye eder misiniz işin son noktasındayim gelir gelmez almayı düşünüyorum
Hoparlör güzel ses çıkıyor stereo ses var galiba

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Bende var 5s 4+128 fevkaledenin fevkinde sana tavsiyem Türkiye pazarında satılan hiç bir tel o fiyatları etmez artı hepsi bir birinin kopyası o yüzden gözün kapalı al derim markadan ziyade miui al :)

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Hem farklı bi deneyim yaşamak için miui istiyorum ben de özellik ve ebat olarak kağıt üstünde mi5s tam aradığım gibi bi telefon ama işte ufak tefek sorunlarla karşılaşanlar olunca acaba diyorum. Son demlerdeyim inşallah ben de alabilirim şu telefonu :)

Üst Alt