L LastWorld Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Mİ5S Yaş 26 Konum KOCAELİ Katılım 26 Mayıs 2017 Konular 61 Mesajlar 315 Tepkime puanı 63 Puanları 43 23 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar unlock a bastım ama 72 saat sonra yeniden deneyin dedi. Sanki iş başvurusu yapıyoruz. Bunun nedeni nedir ?
Arkadaşlar unlock a bastım ama 72 saat sonra yeniden deneyin dedi. Sanki iş başvurusu yapıyoruz. Bunun nedeni nedir ?
Ottoman Co-Admin Yönetici Co-Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Mi 9T Pro Konum Ankara Katılım 2 Ekim 2016 Konular 127 Mesajlar 11.076 Çözümler 7 Tepkime puanı 20.666 Puanları 338 23 Ağustos 2017 #2 LastWorld' Alıntı: Arkadaşlar unlock a bastım ama 72 saat sonra yeniden deneyin dedi. Sanki iş başvurusu yapıyoruz. Bunun nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla ... Hocam formu kısa bir arama yaparsanız, Xiaomi'nin belirlemiş olduğu bir kural olduğunu göreceksiniz. Beklemeniz gerekiyor. İyi forumlar Konu kilit. Oyla: Oyla 0 Downvote
LastWorld' Alıntı: Arkadaşlar unlock a bastım ama 72 saat sonra yeniden deneyin dedi. Sanki iş başvurusu yapıyoruz. Bunun nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla ... Hocam formu kısa bir arama yaparsanız, Xiaomi'nin belirlemiş olduğu bir kural olduğunu göreceksiniz. Beklemeniz gerekiyor. İyi forumlar Konu kilit.
Admin Elit Üye Elit Üye Uzman Üye MIUI Sever Adım Admin Cihazım Mi5 Pro Meslek Prof. Konum İstanbul Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 6 Mesajlar 574 Tepkime puanı 10 Puanları 18 7 Eylül 2017 #3 Konu onaylandı Oyla: Oyla 0 Downvote