mi5s şarjınız ne kadar gidiyor?

• Konbuyu başlatan seyt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 35
  • Görüntüleme 6K

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.umarim dediginiz gibi olur telefon gercekten cok guzel cunku.

emrealtun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5s
Meslek
Web Tasarım
Konular
7
Bende global roma gecincen 3 saat ekran süresi alıyordum eu roma geri döndüm şimdi 5-5.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ekran süresi düşük alan arkadaşlar önce kullandığınız temayı değiştirin temada şarja çok etki yapıyor baktınız yine aynı sonra romu değiştirin. Benim edindiğim tecrübe bu şekilde.

hocam ekran sürenizde düzelme oldumu, benimde sizinki gibi , batarya çabuk gidiyor 3 saat ekran süresi bazen 3,5 saat alıyorum global 8030 rom

emrealtun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5s
Meslek
Web Tasarım
Konular
7
Bende global roma gecincen 3 saat ekran süresi alıyordum eu roma geri döndüm şimdi 5-5.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ekran süresi düşük alan arkadaşlar önce kullandığınız temayı değiştirin temada şarja çok etki yapıyor baktınız yine aynı sonra romu değiştirin. Benim edindiğim tecrübe bu şekilde.

hocam ekran sürenizde düzelme oldumu, benimde sizinki gibi , batarya çabuk gidiyor 3 saat ekran süresi bazen 3,5 saat alıyorum global 8030 rom

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
13 saat önce şarjdan çıkarmışım. 3.5 saat ekran süresi ve %27 şarj var şu anda

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.umarim dediginiz gibi olur telefon gercekten cok guzel cunku.

tema sizin hangisi birde eu roma nasıl geçeceğim bu twrp boatloader v.s bunlardan hiç anlamıyorum..internetten eu romu pc ye indirip ordan telefona yüklesem download ordan güncellesem olur mu..

teknokolik71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
3
Son durum nedir ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
34 saat oldu. %96 falandi sarjdan cikardigimda. Su anda %19 var. Ekran suresi de 4 bucuk saat su an. Bayaa iyi bence. Ama bence bu batarya olayini ekran suresiyle kiyaslamak sacma.oyun oynamakla int de haber okumak ayni sey degil.

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
1 gün 2 saat olmuş tam dolu şarjdan çıkaralı. 3 saat 25 dk. ekran süresi ve %37 şarj var.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Sizin ki gene iyi benim ekran sürem bu ne yapacağımı bilmiyorum. Geri verecek yerimde yok yurtdışından geldi cihaz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstad sen bi mobil veri kapalı denesene bi maşallah ne var ne yok açık bırakmışsın bu telefonda en çok mobil veri bataryayı yer. Ben 2 gün mobil-wifi görüşme karışık orta derece kullanımla geçiriyorum senin durum kullanım bence

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
34 saat oldu. %96 falandi sarjdan cikardigimda. Su anda %19 var. Ekran suresi de 4 bucuk saat su an. Bayaa iyi bence. Ama bence bu batarya olayini ekran suresiyle kiyaslamak sacma.oyun oynamakla int de haber okumak ayni sey degil.

Teşekkürler hocam. Herkes Ekran süresi diye tutturdu ama bunu bir türlü anlatamıyoruz. Ekran parlaklığı en kısık seviyeye alıp telefonu karanlık bir odaya koyun ve ekran hiç kapanmasın. Ekran süresi bir hafta olur. Aynı cihazda GPU'ya yüklenen, işlemcinin ısınmasına neden olan bir oyunu ağustos ayında güneş altında tam parlaklık oynayın 2 saatin altında ekran süresi verir. Ekran süresi kullanıma göre çok büyük farklılık gösterir ve net bir kriter değildir...

Üst Alt