Yardım Mi5s Şarj Olmuyor

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Sevgili forum sakinleri,

Mi5s kullanıcısıyım, global beta haftalık güncellemelerini alıyorum. Geçtiğimiz Cuma (31.08.2018) gelen güncelleme 8.8.30 ile telefonum aşırı ısınmaya başladı şarj olurken aşırı ısınıyordu ayrıca çoook yavaş şarj oluyordu. Ben de nalet olsun dedim ve Global Kararlıya geçiş yaptım. Şimdi telefon şarj olurken ısınmıyor, şarj oluyor gösteriyor ama şarj olmuyor. Şuan yurtdışındayım çok mağdur oldum.
Bir önerisi olan var mı ? Problem ne olabilir ?

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
hocam aynı sorun bende vardı.sarj alan yeri iyice temizleyin küçük tozlar olsa bile bazen uyumsuzluk yapıyor.orijinal kablo alın öyle deneyin.0 dan 100e kadar sarj edin hiç müdahale etmeden sonra batarya kalibrasyonu yapın hocam

Oyla:

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Selamlar kardeş aynı sorun benim mi 5s plus ta oldu. Şarj cihazından dedim samsung s8 şarj cihazını kablosu ile denedim olmadı batarya değiştirdim olmadı şarj soketi değiştirdim olmadı gittim bir telefoncudan kablom arızalandı dedim bir kablo denedik ilk taktığım kablo şarj etmeye başladı. Sende benim düştüğüm hataya düşme ilk olarak kablo dene 15 tl ile çözülecek sorun bana 100 tl yi geçti bilgin olsun..
çok teşekkür ederim, şarj kablosu arızalanmış.

Bazı arkadaşlarımız eleştirel bir şekilde şarj aleti derken kabloyu da anlaması gerekir vs. yazmış da sorun tam da güncelleme sonrası olduğu için sorunun kablodan olabileceğini kestiremedim.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt