Yardım Mi5s Şarj Olmuyor

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Sevgili forum sakinleri,

Mi5s kullanıcısıyım, global beta haftalık güncellemelerini alıyorum. Geçtiğimiz Cuma (31.08.2018) gelen güncelleme 8.8.30 ile telefonum aşırı ısınmaya başladı şarj olurken aşırı ısınıyordu ayrıca çoook yavaş şarj oluyordu. Ben de nalet olsun dedim ve Global Kararlıya geçiş yaptım. Şimdi telefon şarj olurken ısınmıyor, şarj oluyor gösteriyor ama şarj olmuyor. Şuan yurtdışındayım çok mağdur oldum.
Bir önerisi olan var mı ? Problem ne olabilir ?

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sevgili forum sakinleri,

Mi5s kullanıcısıyım, global beta haftalık güncellemelerini alıyorum. Geçtiğimiz Cuma (31.08.2018) gelen güncelleme 8.8.30 ile telefonum aşırı ısınmaya başladı şarj olurken aşırı ısınıyordu ayrıca çoook yavaş şarj oluyordu. Ben de nalet olsun dedim ve Global Kararlıya geçiş yaptım. Şimdi telefon şarj olurken ısınmıyor, şarj oluyor gösteriyor ama şarj olmuyor. Şuan yurtdışındayım çok mağdur oldum.

Belki şarj cihazınız arızalanmıştır. Başka bir şarj cihazı ile denediniz mi?

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Sevgili forum sakinleri,

Romla alakalı olabilir, tekrar beta'ya dönüp deneyebilirsiniz. Zaten telefon ısınınca şarj hızı da yavaşlar.

Oyla:

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romla alakalı olabilir, tekrar beta'ya dönüp deneyebilirsiniz. Zaten telefon ısınınca şarj hızı da yavaşlar.
hocam global kararlı roma geçtim zaten, global kararlıda böyle bir sorun mu var mi?

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
hocam global kararlı roma geçtim zaten, global kararlıda böyle bir sorun mu var mi?

Hocam betada böyle yavaş da olsa alıyor dediniz, kararlıda hiç almıyor dediniz. Betaya dönüp denemenizde fayda var.

Oyla:

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka önerisi veya fikri olan var mı arkadaşlar?

Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
başka önerisi veya fikri olan var mı arkadaşlar?
1.Telefon un sarj girişini,bir iğne ile
temizleyin. Ve tekrar deneyin size zahmet.
2. kabloyu değiştirip oyle deneyin.
Oda olmaz ise
3. kapatip şarj etmeyi deneyin lütfen.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Selamlar kardeş aynı sorun benim mi 5s plus ta oldu. Şarj cihazından dedim samsung s8 şarj cihazını kablosu ile denedim olmadı batarya değiştirdim olmadı şarj soketi değiştirdim olmadı gittim bir telefoncudan kablom arızalandı dedim bir kablo denedik ilk taktığım kablo şarj etmeye başladı. Sende benim düştüğüm hataya düşme ilk olarak kablo dene 15 tl ile çözülecek sorun bana 100 tl yi geçti bilgin olsun..

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Selamlar kardeş aynı sorun benim mi 5s plus ta oldu. Şarj cihazından dedim samsung s8 şarj cihazını kablosu ile denedim olmadı batarya değiştirdim olmadı şarj soketi değiştirdim olmadı gittim bir telefoncudan kablom arızalandı dedim bir kablo denedik ilk taktığım kablo şarj etmeye başladı. Sende benim düştüğüm hataya düşme ilk olarak kablo dene 15 tl ile çözülecek sorun bana 100 tl yi geçti bilgin olsun..

Şarj aleti deneyin deniliyorsa kablo da akla gelmeli bence facepalm~~

Oyla:
Üst Alt