Yardım mi5s şarj olmuyor(acele yardım lazım)

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Arkadaşlar telefonum şarj olmuyor. Telefon şarjda takılıyken bildirim ışığı kırmızı renkte yanıp sönüyor sürekli. Cihaz pili %0'da takılı kalmış vaziyette. Sebep ne olabilir? Kendi imkanlarımla bu sorunu çözebilir miyim? Acil yardım bekliyorum çünkü telefonu gün içinde kullanmak zorundayım.

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Hocam 9.2.1.0 dan önce hangi sürümü kullanıyordunuz?
İsmini hatırlamıyorum ama bundan bir önceki kararlı global sürümü kullaniyordum güncellemeleri telefonun kendi güncelleme servisiyle gerçekleştirdim root vs hiç ugrasmadim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bi önceki güncelleme dosyası dahili hafızadaysa,güncelleme programını açıp "güncelleme dosyasını seç" diyerek bi önceki güncellemenin romunu gösterip bi önceki sürüme dönebilirsin hocam?

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Eski sürüme geri dön onda kullan eğer yeni sürümü bekleyeceğim dersen böyle kullanacaksın.

Oyla:

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Yani problem sürümden mi kaynakli arkadaşlar sizce?
[doublepost=1519823413,1519823043][/doublepost]
Bi önceki güncelleme dosyası dahili hafızadaysa,güncelleme programını açıp "güncelleme dosyasını seç" diyerek bi önceki güncellemenin romunu gösterip bi önceki sürüme dönebilirsin hocam?
Maalesef kayıtlı değil. Nasil önceki surume dönebilirim telefonun garantisini bozmadan?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Hocam verdiğim linkteki romu telefona indireceksin önce.indirdikten sonra güncelleme uygulamasını açıp yukardaki üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketini seç"seçeneğini seçtikten sonra indirdiğin rom dosyasını gösterip okeyleyeceksin,gerisini o halleder :)

Oyla:

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4

Hocam verdiğim linkteki romu telefona indireceksin önce.indirdikten sonra güncelleme uygulamasını açıp yukardaki üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketini seç"seçeneğini seçtikten sonra indirdiğin rom dosyasını gösterip okeyleyeceksin,gerisini o halleder :)
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim

Oyla:

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Rica ederim hocam. Romu yüklersen yükledikten sonra sorununun çözülüp çözülmediğini yazarsan aynı problemi yaşayan arkadaşlara da ışık tutmuş olursun :)
Rom değişmeden önce telefonu pili yüzde 10un altında olmayacak şekilde kullanacagim(yukarıda bır arkadaş tavsiye etmişti) eğer öyle çözülmezse eski roma döneceğim. Her iki şekilde de izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Oyla:
Üst Alt