Mi5s Porte modu yapılır mı?

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Bilindiği üzere mi5s'te arkada çift kamera yok ve kamera uygulamasında portre modu yok.

Portre modundaki arkadaki bulanıklık efektini sağlayabilecek, önplandaki nesneye daha fazla odaklanabilecek bir uygulama vb. bir şey var mı ?

Yani mi5s' e portre modu bir şekilde ekleyebilir miyiz ?

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bu uygulama ile iyi ışıkta gayet iyi blur efektli fotolar çekebilirsiniz

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu uygulama ile iyi ışıkta gayet iyi blur efektli fotolar çekebilirsiniz

Peki normal portre modundan bariz derecede açık bir fark yok değil mi? Yani şu adama bak uygulamayla böyle şeyler yapmış demezler herhalde

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
Derlerse haksız sayılmazlar sanırım. Şu adam uygulama ile yapmış oluyor yani :) Şaka bir yana playden indir 15 saniye alır. Bir foto çek.. Beğenmezsen silersin hocam.En iyi sen karar verirsin.Onun dışında diyelim ki bir uygulama ile yaptığın belli olmayacak kadar iyi ve başarılı resimler çekiyorsun mesela. Elindeki telefonu gördüklerinde ne diyeceksin ? Çift kameralısını evde unutmuşum.Bugün tek kameralıyı yanıma almışım demezsin sanırım :)

Son düzenleme:

szm428

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
szm428
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Mi5s için Google Camera uygulamasını tavsiye ederim.

Ayarlardan portre modunu aktifleştirin. İstediğiniz olacak inş.Birde Google Fotoğraflar uygulamasınıda kurun, Miui galeri uygulaması portre fotoğrafları, seri çekim fotoğrafları gösteremeyebilir.

Son düzenleme:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derlerse haksız sayılmaz sanırım. Şu adam uygulama ile yapmış oluyor yani :) Şaka bir yana playden indir 15 saniye alır. Bir foto çek.. Beğenmezsen silersin hocam.En iyi sen karar verirsin.Onun dışında diyelim ki bir uygulama ile yaptığın belli olmayacak kadar iyi ve başarılı resimler çekiyorsun mesela. Elindeki telefonu gördüklerinde ne diyeceksin ? Çift kameralısını evde unutmuşum.Bugün tek kameralıyı yanıma almışım demezsin sanırım :)

Doğru diyorsunuz :) sadece makarasına demiştim. Uygulamayı müsait bir vaktimde deneyimleyip buraya yazarım, teşekkürler...
[doublepost=1513089007,1513088947][/doublepost]
Mi5s için Google Camera uygulamasının aşağıdaki versiyonlarını tavsiye ederim. Lens Blur özelliğini kullanarak (iPhone da ki portre modu) portre fotoğrafları çekebilirsiniz.

Ayrıca Fotoğraflar uygulamasıyla birlikte odak noktasını tekrar düzenleyebilir, blur efektinin miktarını arttırıp, azaltarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

google kamera (linkte)
(fotoğrafların kalitesini gerçekten fark edeceksiniz.) (android v7.0 (miui9) ve üzeri için : mgcb_7.0h_c2apı_full_pxl2_v.1.4_60fps_noburst_v3.apk dosyasını android v6.0 (miui8) için camera_com.google.android.googlecamera.apk dosyasını indirip kurunuz)
miui 9 için link
miui 8 için link

orj. link kaynak:

Teşekkür ederim, müsait bir vaktimde bakıcam inşallah.

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
Mi5s için Google Camera uygulamasını tavsiye ederim.

Ayarlardan portre modunu aktifleştirin. İstediğiniz olacak inş.Birde Google Fotoğraflar uygulamasınıda kurun, Miui galeri uygulaması portre fotoğrafları, seri çekim fotoğrafları gösteremeyebilir.

Merhaba ben yükledim yalnız şu hatayı alıyorum açınca uygulamayi

szm428

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
szm428
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Merhaba ben yükledim yalnız şu hatayı alıyorum açınca uygulamayi

Uygulama Android 7 ve üzeri içindir, hangi sürümde telefonunuz?

szm428

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
szm428
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
global beta 9.2.2
Ayarlar >Uygulamalar >GCMod5 verilerini temizleyin, ayarlarında bir problem olabilir. Ben Miui 9.2.1.0 Android 7.0 üzerinde kullaniyorum mi5s te Herhangi bir problem yok .MaşA.

Son düzenleme:
Üst Alt