Yardım Mi5s Plus Yeni Nesil Sorular :)

Ruşen Ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruşen Ali
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. 2017 model 5s plus ile aranızdayım. Sizlerden epey şeyler öğreneceğime inanıyorum ama şu an için 3 mesele en mühimi benim için:
1) VW aracım var, BT ile telefonu tanımladım fakat araç multimedyasında kişi resimleri gözükmüyor. İphonelarda böyle bir sorun var ama android tabanlı telefonlarda yok idi. Acaba yanlışlık nerede olabilir.

2) Mi hesabım rakamlı bir hesap. O hesabı özelleştiremiyorum. Profil fotosu bile ekleyemiyorum ve sürekli ağa bağlanamıyor uyarısı veriyor.

3) Kamera sorunsalı. Gece performansı fotografta da videoda da hakikaten dehşet kötü. Elime bi yerden emanet s4 geçti, o kalite nerede bu nerede? Acaba kamera performansı güncelleme ile şunla bunla düzelir mi? İkinci kamera var ama ikinci kamera nasıl kullanılır bilmiyorum. Kullanılıyor mu yoksa süs için mi koymuşlar onu da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa rica ediyorum.

4) Burası biraz klasik soru. Miui 8.2 kararlı sürümdeyim. Android MM 6.0'dayım. Miui ve android güncellemeleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yapılması da iyi mi olur onu da bilmiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Hoşgeldin

1) Hakkında bir bilgim yok

2)Mi hesabı rakamlı zaten onu değiştiremiyoruz ama diğer fotoğraf olsun ad soyad dogum tarihi vb. değişebiliyoruz ağ bağlantısı için cyberghost vpn öneririm bazen bağlantı sapıtıyor çünkü

3) Kamera için Google Camera veya en.miui.com/forum.php buradan apps ten camera uygulaması bakabilirsin ben video için asus camera uygulamsını kullanıyorum

4)Forumda bakarsanız zaten güncelleme ile ilgili rehberler mevcut

Oyla:

yqthn1187

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğithan
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
0
arkadaşlar bir sorum olacak forum da yeniyim mi5s plus kullanıyorum çift kamera özelliği derinlik özelliği ekliyor diye biliyorum ama derinlik efektli fotoğrafları nasıl çekeceğimi bilmiyorum nasıl çekebilirim yada diğer kameraya nasıl geçeceğimi yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

yqthn1187

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğithan
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
0
up

Oyla:

Ruşen Ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruşen Ali
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşgeldin

1) Hakkında bir bilgim yok

2)Mi hesabı rakamlı zaten onu değiştiremiyoruz ama diğer fotoğraf olsun ad soyad dogum tarihi vb. değişebiliyoruz ağ bağlantısı için cyberghost vpn öneririm bazen bağlantı sapıtıyor çünkü

3) Kamera için Google Camera veya en.miui.com/forum.php buradan apps ten camera uygulaması bakabilirsin ben video için asus camera uygulamsını kullanıyorum

4)Forumda bakarsanız zaten güncelleme ile ilgili rehberler mevcut
Teşekkür ederim. Şu an miui 8.5.2 güncellemesi geldi ama millet forumda miui 9 lardan konuşuyor bile. Bi de bendeki 8.5.2 nin bazı bölümleri çince, o derece yani.

Forum kullanmayı bilmediğim için güncellemelerin nasıl yapılacağını gösteren (hem android hem miui) linkleri yapıştırabilir misiniz acaba?

Bu arada satıcı cepport temsilcisini aradım. Kamera özelliklerinin zamanla düzeleceğinden ve güncellemelerin telefona otomatik geldiğinden bahsetti. Araba ve kişi resmi ile ilgili onun da bilgisi yok

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Arkadaşlar merhaba. 2017 model 5s plus ile aranızdayım. Sizlerden epey şeyler öğreneceğime inanıyorum ama şu an için 3 mesele en mühimi benim için:
1) VW aracım var, BT ile telefonu tanımladım fakat araç multimedyasında kişi resimleri gözükmüyor. İphonelarda böyle bir sorun var ama android tabanlı telefonlarda yok idi. Acaba yanlışlık nerede olabilir.

2) Mi hesabım rakamlı bir hesap. O hesabı özelleştiremiyorum. Profil fotosu bile ekleyemiyorum ve sürekli ağa bağlanamıyor uyarısı veriyor.

3) Kamera sorunsalı. Gece performansı fotografta da videoda da hakikaten dehşet kötü. Elime bi yerden emanet s4 geçti, o kalite nerede bu nerede? Acaba kamera performansı güncelleme ile şunla bunla düzelir mi? İkinci kamera var ama ikinci kamera nasıl kullanılır bilmiyorum. Kullanılıyor mu yoksa süs için mi koymuşlar onu da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa rica ediyorum.

4) Burası biraz klasik soru. Miui 8.2 kararlı sürümdeyim. Android MM 6.0'dayım. Miui ve android güncellemeleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yapılması da iyi mi olur onu da bilmiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

3) manuel modu deneyin iso ayarlarıyla oynayın kalitede değişim yaşanacaktır. ikinci kamerasını siyah beyaz resimler çekmek kullanabilirsiniz ya da kamera ekranında modlar yazısının üstündeki yuvarlak aperture işaretine tıklayarak çift kamera ile çekim yapabilirsiniz. çift kamera HDR'den daha güzel ve daha hızlı çekim yapıyor ayrıca kameranın galerisine girdiğinizde yine resimin üzerindeki aperture işaretiyle arka planı bulanıklaştırabilirsiniz.

4) sistem güncellemelerinden kontrol etmeye tıklayın wi-fi'ye bağlanıp 8.5.2.0 sürümünü görecektir onun dışında yakıda android 7.0 gelecek onu beklemenizi öneririm. eğer custom rom yüklerseniz otomatik güncellemeleri alamazsınız.

Oyla:
Üst Alt