S safetymen Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Hüseyin Cihazım yaman Yaş 54 Konum kocaeli Katılım 26 Aralık 2016 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar merhaba mı 5 s plus da hava durumu widget ini sildim geri gelmiyor. Bilen var mı birde telefon alarmını bulamiyorum
Arkadaşlar merhaba mı 5 s plus da hava durumu widget ini sildim geri gelmiyor. Bilen var mı birde telefon alarmını bulamiyorum
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.150 Tepkime puanı 630 Puanları 128 27 Aralık 2016 #2 Sol navigasyon tuşuna bas. Araçlar / Saat oradan istediğini ekle... Alarm için ister sast widgets dokun, ister saat uygulamasına... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Sol navigasyon tuşuna bas. Araçlar / Saat oradan istediğini ekle... Alarm için ister sast widgets dokun, ister saat uygulamasına... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
osonmez66 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım osman Cihazım xioami m5s Yaş 50 Konum kayseri Katılım 22 Mayıs 2017 Konular 0 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Kasım 2017 #3 Arkadaşlar bu mi5 ana ekrandaki 4 Adet olan widgeti nasıl yanyana 5 adet yapabiliriz acaba.. Oyla: Oyla 0 Downvote