- Adım
- Mutlu
- Cihazım
- lg g2
- Konular
- 0
Arkadslar Bana güncelleme gelmedi otadan. Bekleyeyim mi yoksa başka yükleme şekli var mı?
Hiç güleceğim yoktu kahkaha attım istemsizHocam beni sigaraya alıştırmaya çalışan arkadaşlarıma benziyorsun.![]()
![]()
telefona nasıl update edeceğiz ?Global stabil yayinlasmistir arkadaslar isteyen yukleye bilir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
isteyen cloudmaildende indirebilir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefondan ındırdıysen resimdeki güncelleme paketini seçin kısmından indirdiğin dosyayı seç. Gerisini telefona bırak. Hiçbir dosyan silinmez ama bana kalırsa guncelledıkten sonra foto, müzik, rehber vb. Şeyleri yedekleyıp telefonu sıfırlamak daha sağlıklı kullanım sunabilir. Kolay gelsin.telefona nasıl update edeceğiz ?
Cihazınıza yüklü olan yazılım Resmi Sürüm. Unlocked yazısına da fazla takılma. Çinden gelen bazı telefonlar Bootloader kilidi açık olarak gelir. Benim almış olduğum cihaz da aynı şekilde.Arkadaşlar ben dün yükledim ama pek bu konuda bilgili değilim bir sorun yok değil mi resimleri kontrol eder misiniz? Resmi sürüm değil mi ve unlocked yazıyor yeniden başlattığım da altta.
Tek parmakla çekmek yok amaGüncelleme geldi bana otodan güncelledim telefon ucak oldu sankiilk izlenimlerim ram kullanımı artmış, aşıır hızlanma animasyonlar cok güzel olmuş. Bazı arkadaşlarda olan sorun bölge çinçe diye sorun var ama bende güncelledim baktım hala türkiye gözüküyo bi sorun yok Quik card mı ne yok bende gelmedi ancak daha 5 dk oldu güncelliyeli ayarlardan bakıcam şimdi ama kesinlikle yükleyin sıkıntısız efsane