Yardım mi5s plus şebeke sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

master

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
master
Cihazım
redmi note
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ,

mi5s plus'a yazılım güncellemesi imei vss. işlemleri yaptım ama şöyle bir sorunum var x#4636#x ile girdiğimde şebeke td-gsm..... seceneği seçili çıkıyor ve internet bağlanmıyor bununla alakalı araştırma yaparken lte band açma işlemleri buldum onuda uyguladım ama yine aynı şekil sadece gsm only de şebeke geliyor diğer tüm seceneklerde şebeke gelip gidiyor devamlı çözüm öneriniz nedir .

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Merhaba arkadaşlar ,

mi5s plus'a yazılım güncellemesi imei vss. işlemleri yaptım ama şöyle bir sorunum var x#4636#x ile girdiğimde şebeke td-gsm..... seceneği seçili çıkıyor ve internet bağlanmıyor bununla alakalı araştırma yaparken lte band açma işlemleri buldum onuda uyguladım ama yine aynı şekil sadece gsm only de şebeke geliyor diğer tüm seceneklerde şebeke gelip gidiyor devamlı çözüm öneriniz nedir .
Cihazdan yedek alırken sorun oluşmuş olabilir. Qpst 2.7.437 kullanın. 441 de görülmüştü bu sorun.

Oyla:

master

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
master
Cihazım
redmi note
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qpst versiyon değiştirip orjinal yedeği tekrar yükledim sonra yedekleyip onu editledim ve tekrar yükledim ama yine aynı gsm only de hat geliyor edge bağlanıyor ama 3g 4g malesef yok acaba orjinal qcn bulup onun üzerindemi editleme yapsam denemediim şey kalmadı qxdm ile lte band editlemesi yaptım 2061752272095 bunu yazdım başka ne önerirsiniz arkadaşlar .

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
qpst versiyon değiştirip orjinal yedeği tekrar yükledim sonra yedekleyip onu editledim ve tekrar yükledim ama yine aynı gsm only de hat geliyor edge bağlanıyor ama 3g 4g malesef yok acaba orjinal qcn bulup onun üzerindemi editleme yapsam denemediim şey kalmadı qxdm ile lte band editlemesi yaptım 2061752272095 bunu yazdım başka ne önerirsiniz arkadaşlar .
Aynen öyle, orijinal sağlam bir qcn bulup onun üzerinde editleme yapılacak.

Oyla:

master

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
master
Cihazım
redmi note
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qcn nasıl bulabilirim .

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
LTE bandlarıyla ne işiniz var hocam? Türkiye'de kullanılan bandlardan sadece B20 yok bu cihazlarda ki bu band ta zaten açılamıyor. Diğer bandları açsanız ne olur açmasınız ne olur?
Telefonu orjinal haline alabiliyorsanız alın ve sadece imei değişimini yapın. Bunun için zaten buradan yardımcı olamayız. Forumdan ücretli destek isteyebilirsiniz. Konu kapatılmıştır.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt