Yardım Mi5S Plus koruyucu cam ve Kılıf tavsiye.

Orkun Doğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
19
Arkadaşlar yeni aldım telefonu, koruyucu camlara baktım herkes 2 cm, 1 cm küçük kısa geliyor yazmışlar, bunun tam olanı var mı ? önerilerinizi bekliyorum.

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
selam bende mi5s plus kullanicisiyim ve ekran koruyu tam uysun diye simdiye kadar tam 100 tl harcadim kardesim samsung a7 uygundur tam ekrana oluyor ve sadece orta tusu acik kaliyor ekran kenarlari tam uyuyor tavsiye ederim ama nano ekran koruyucu al yoksa ekran kavisli oldugu icin kenarlari yapismiyor cam ekran koruyucuda

Oyla:

Orkun Doğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selam bende mi5s plus kullanicisiyim ve ekran koruyu tam uysun diye simdiye kadar tam 100 tl harcadim kardesim samsung a7 uygundur tam ekrana oluyor ve sadece orta tusu acik kaliyor ekran kenarlari tam uyuyor tavsiye ederim ama nano ekran koruyucu al yoksa ekran kavisli oldugu icin kenarlari yapismiyor cam ekran koruyucuda

bu ürün hakkında bilgin varmı ? Yanları da kaplıyor diyorlar ama çok pahalı geldi

Oyla:

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
yok hocam bilgim yok ama mi5s plus full body diye bi urun almistim olmadi ben normal telefoncudan a7 nano ekran koruyucu aldim artik daha ugrasmiyorum ama sanada tavsiye ederim ama yine karar senin

Oyla:

Orkun Doğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam bilgim yok ama mi5s plus full body diye bi urun almistim olmadi ben normal telefoncudan a7 nano ekran koruyucu aldim artik daha ugrasmiyorum ama sanada tavsiye ederim ama yine karar senin
Hım tamam bende a7'ninkini alayım, peki bu orta tuş açık kalıyor dedin ya sıkıntı çıkarmıyor demi kulanımı rahat mı , dış görünüşünde kötü görüntü oluyor mu?

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17

bu ürün hakkında bilgin varmı ? Yanları da kaplıyor diyorlar ama çok pahalı geldi
işe yaramaz, kenarları da kıvrık değil, ekranı da küçültür çünkü geniş çerçeve. Fiyat ise kazık. 6 dlar bunun fiyatı çin'de.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
samsung a7 nasıl uyuyor anlamadım. 5.5 inç o cihaz.

Oyla:

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
ben gayet memnunum ekrana tam oluyor samsunglarda ortada tus oldugu icin o tusun boslugu yerinde sadece acik bi sikinti olmuyor kardes

Oyla:
Üst Alt