Yardım mi5s plus kamera sorunu

burakmurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6,0
Cihazım
xiaomi
Konular
2
selamlar arkadaşlar Delta garantili xiaomi mi5s plus telefon sahibiyim telefon son gücellemeden sonra ön kamera renkli gösterirken arka kamera siyah beyaz facebook veya whatsapp da açarsam hem siyah beyaz hemde ekrandaki görüntü tepe üstü görünüyor ön ekran kısmında böyle bir sorun yok yorumlarınız için teşekkür ederim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Merhabalar;
5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera simgesi. Nasıl çözebileceği mi bilmiyorum garantiye 2. kez yollasam çokok da güvenmiyorum Delta servisine.

Başına gelen veya konu hakkında yardımcı olabilecek varmı.
Yüklediğin kullandığın bi uygulama engelliyor olabilir.ayrıca kameraya gerekli izinleri vermişsindir diye düşünüyorum

Oyla:

Bjaffo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Yüklediğin kullandığın bi uygulama engelliyor olabilir.ayrıca kameraya gerekli izinleri vermişsindir diye düşünüyorum

Öncelikle yardiminiz için teşekkür ederim.

Uygulamadan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni bir uygulama yuklemedim halde çalışırken ertesi gün gidiyor. Ön kamera simgesi kayboluyor. Sorun önce ön kamera simgesi varken ön kameraya geçmiyor kamera hatası veriyor telefonu yeniden başlatınca ön kamera simgesi de kayboluyor bazen fabrika ayarlarına dönünce geri geliyor düzeliyor 2,3 gün calisiyor bazen hiç geri gelmiyor. Yazılımsal gibi geldi biraz.

Gerekli izinleri vermissiniz dediniz onlar ne olabilir ?

Oyla:

burakbesyo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 5 splus
Konular
0
Kardeşim kameran bozuk garantiye gonder kamerasini degistirsinler. Yazilimsal degil.

Oyla:
Üst Alt