Yardım Mi5s plus kamera modlari

• Konbuyu başlatan hknuzk
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 1K

hknuzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
s4 mini
Konular
7
Arkadaşlar merhaba, mi5s plus için ön ve arka kamera modlarini kamera ayarlarini detayli olarak anlatabilecek birisi varmı? Dümdüz fotograflar çekmek istemiyorum. Ayrica önerebileceğiniz fotoğraf cekme uygulamalari nelerdir. Guzel bir anlatip olursa rehber niteliginde olsun diye konu actim.

hknuzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
s4 mini
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harika bi paylasim arkadaslar tesekkurler.cok uzulerek bu elestiriyi yapacagim ama burasi giderek satis ve kisisel cikarlarinin karsiliginin alinip gerisinin es gecildigi bi forum olmaya basladi. Konu aciyoruz ve kimse yazmiyor. En azindan admin yada mod arkadaslarin bir cevap verip yonlendirme yapmasi gerektigini dusunuyorum. Hala cevap bekliyorum...

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Harika bi paylasim arkadaslar tesekkurler.cok uzulerek bu elestiriyi yapacagim ama burasi giderek satis ve kisisel cikarlarinin karsiliginin alinip gerisinin es gecildigi bi forum olmaya basladi. Konu aciyoruz ve kimse yazmiyor. En azindan admin yada mod arkadaslarin bir cevap verip yonlendirme yapmasi gerektigini dusunuyorum. Hala cevap bekliyorum...

Hocam yönetim ekibimizden hiç kimsenin elinde Mi5s Plus yok ki :) Cihazda çift kamera olduğu için de bizdeki cihazlardan ister istemez farklı ve ezbere bir şey yazmak istemiyoruz. Eğer bir şekilde cihazı temin edebilirsek tabii ki kamera konusunu inceleyip rehberler hazırlayacağız çünkü bu cihazın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri kamerası. Eğer sizin inceleme imkanınız varsa siz inceleyip hangi seçenek ne işe yarıyor bizleri de bilgilendirseniz?

Oyla:
Üst Alt