Yardım mi5s plus emmc sorunu

ernkckk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Len. K3 Note
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu beta 9.5.30
Telefon Modeli
mi5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
mi5s plus telefonum kapandı tekrar açılmıyor en başta fastboot erişimi vardı mi flahtan rom attım gene açılmadı sonradan fastboot da gitti hard brick olmuş gibiydi gene miflashtan rom attım başarılı dedi ama gene açılmadı sanırım emmc çipseti bozuk nasıl anlayabilirim kesinlikle bozuk olup olmadığını

mechfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mech
Cihazım
max_2
Konular
2
mi5s plus telefonum kapandı tekrar açılmıyor en başta fastboot erişimi vardı mi flahtan rom attım gene açılmadı sonradan fastboot da gitti hard brick olmuş gibiydi gene miflashtan rom attım başarılı dedi ama gene açılmadı sanırım emmc çipseti bozuk nasıl anlayabilirim kesinlikle bozuk olup olmadığını
sorunu çözebildiniz mi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Şu an elimde redmi note 5 china model var bl kilid açık bootloop olmuş uğraşıp duruyoruz emmc sorunu var çözersem yazarım buraya

Oyla:

mechfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mech
Cihazım
max_2
Konular
2
Şu an elimde redmi note 5 china model var bl kilid açık bootloop olmuş uğraşıp duruyoruz emmc sorunu var çözersem yazarım buraya
tahmin edeyim, recoverye girmiyor ama fastboota giriyor, edl ile rom atılıyor ama bootloopta kalıyor? :)

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
tahmin edeyim, recoverye girmiyor ama fastboota giriyor, edl ile rom atılıyor ama bootloopta kalıyor? :)
Recovery ve fastboot edl herşeye giriyor sadece bootloopta kalıyor ama emmc çipi yerinden sökmeden halletmeye çalışıyorum inşallah olur

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Recovery giriyosa emmc değildir diye tahmin ediyırum..fastboota giritosa sadece emmc dir

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Recovery giriyosa emmc değildir diye tahmin ediyırum..fastboota giritosa sadece emmc dir

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recovery bende de giriyor wipe data yaparsan donuyor twrp kuruyorum sadece twrp ekraninda kaliyor ana menuye girmiyor emmc data hata veriyor miracle box ile flash yaparken

Oyla:

ernkckk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Len. K3 Note
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu çözebildiniz mi
Çözdüm de sorun çok garip telefonu düşürdüğümde arka kamera soketi çıkmış kamera uyg. Açınca telefon kapanmıştı aynı brick olmuş gibi xiaomi açılma ekranında gidip geliyordu ben de yazılımsal sanmıştım mi flahstan stock rom attık felan düzelmedi bu arada telefon şarj da olmuyordu artık başka aplikasyonlar üzerinden edl ye girerek felan denedim olmadı sonra anakart öldü diye tahmin ettim artık yeni anakart aldım çinden taktım açıldı bir gün sonra tekrar düşürdüm kamera gene gitti açılma ekranında kaldı o zaman anladım kamerada olduğunu kamerayı sabitledim düzeldi sonra eski anakartı taktım çalışmadı birkaç gün daha geçti bu yeni anakartın bir sim kart yerine takmıştım normalde 120 gün süre vardı iki sim kart yerinde de şebeke gitti IMEI çaktım gene düzelmedi telefoncuya götürdüm kablo vb değiştirdi gene düzelmedi Xiaomi türkiye tamircisi diye biri vardı ona gönderdim yeni anakartta da sorun var anakart üzerine işlem yapmam gerek dedi 300-400 lira para istedi ben de saldım artık arka kamera da çalışmıyor şebeke de yok öyle tablet niyetine kullanıyorum yeni telefon aldım mi note 10 lite. Biraz uzun oldu ama bu sorun ilk olduğunda herkese danışmıştım her şeyi araştırdım yabancı ülkeleri felan bir kişide bile rastlamadım bu soruna herkes yazılımsal düşündü benim gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recovery bende de giriyor wipe data yaparsan donuyor twrp kuruyorum sadece twrp ekraninda kaliyor ana menuye girmiyor emmc data hata veriyor miracle box ile flash yaparken
Bende de yanlış hatırlamıyorsam qpst flash tool ile flash yaparken emmc hakkında error veriyordu bence yapabiliyorsan telefonun her şeyini bi sök yeniden tak olmazsa bu konuda uzman birileri lazım olabilir internetten öğrenmek bir yere kadar hele bu donanım işlerinde

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt