Yardım MI5S PLUS Cihazım Yeni Rom Sonrası Kilitlendi

tknsyc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tekin
Cihazım
mi5splus
Konular
2
İyi günler arkadaşlar,foruma yeni katıldım .Mi5s plus 128 cihazımı recoveryden wipe yapayımderken yanlışlıkla herşeyi silmişim sonrasında da yeni romu yukledikten sonra açılışta mi hesabının şifresini istiyor ,yanlız benim şöyle bir sıkıntım var,ben telefonu sıfır aldım ama aldığımda muhtemelen root ve imei işlemleri için açtıklarında girdikleri bir hesap vardı.İşte şimdi de benim hesabımın değil de o ilk hesabın şifresini istiyor.Bu konuda bir bilgisi veya çözümü olan varsa yardımları için şimdiden teşekkürler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı aldığınız kişiye ulaşmalı, şifreyi istemelisiniz. Eğer bulamazsanız özelden ulaşın, cihazın sizin olduğunu kanıtlamanız durumunda mi hesabını bypass edebilirim.

Oyla:

tknsyc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tekin
Cihazım
mi5splus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı kadikoy bahariye mobilden aldim,kutusu sarj aleti herseyi var.Kendim nasil yapabilirim diye sordum,avrupa yakasinda oldugum icin .ama eger kendim yapamazsam tabiki bahariye goturucem.suan telefondan yaziyorum.sadece google aciliyo onun haricinde ana ekran veya baska birsey gelmiyor.sifre ekrani ve google aciliyo sadece

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Malesef siz hiçbir şey yapamazsınız.

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Bahariye veya başkası sorun bundeğil cihazda mi hesabı varsa söylememek onların kabahati sormamak ta sizin... Cihazın ikinci el olduğunu göstermez...

Oyla:

tknsyc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tekin
Cihazım
mi5splus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alan ile satanin konuya tecrubesi kıyası ile eşit olduğunu düşünmeniz haksızlık değil mi üstadım ? Ben buraya bir çözüm yolu bulmak ,sizlerin tecrubeleri için geldim.Lütfen nasil duzeltebilecegimi bilen biri varsa yardim etsin lutfen

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam siz hiçbir şekilde düzeltemezsiniz onu. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Aldığınız yer ile irtibata geçmelisiniz.

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
İyi günler arkadaşlar,foruma yeni katıldım .Mi5s plus 128 cihazımı recoveryden wipe yapayımderken yanlışlıkla herşeyi silmişim sonrasında da yeni romu yukledikten sonra açılışta mi hesabının şifresini istiyor ,yanlız benim şöyle bir sıkıntım var,ben telefonu sıfır aldım ama aldığımda muhtemelen root ve imei işlemleri için açtıklarında girdikleri bir hesap vardı.İşte şimdi de benim hesabımın değil de o ilk hesabın şifresini istiyor.Bu konuda bir bilgisi veya çözümü olan varsa yardımları için şimdiden teşekkürler.
Kilit ekranında çıkan id numarasının görünen ilk 3 ve son 3 hanesini yazabilir misiniz hocam.

Oyla:

tknsyc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tekin
Cihazım
mi5splus
Konular
2
Buradan daha önce yapmış olduğum yorum için, bahariye mobilden özür diliyorum.Kurulum yapabilmek için girdikleri hesapmis ve şifresini de söylediler,böylece telefonuma kavusabildim.Yardimlari için bahariye mobil ve siz yorum yapan değerli üyelere teşekkür ediyorum.İyi gunler

Oyla:
Üst Alt