Mi5s plus bildirim sorunu

musmmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
Arkadaşlar yeni telefon aldım mi5s Plus
Miui sürümü 8
Forum da epey bi araştırdım bildirimler ile ilgi WhatsApp vs sorunu yaşayanlar var. Benim WhatsApp bildirim de sıkıntı yok fakat diğer her program da var özellikle haber alışveriş vs uygulamalarından bildirim alamıyorum.
Denediklerim : bütün uygulamaları izin verdim arka planda çalışmasina izin verdim. Geliştirici modunu açtım en altta ki 2 sekmeyi kapattım bütün izinleri ve arka plan ayarlarını yaptım fakat bildirim gelmiyor bu da çok can sıkıcı. Kesin bir çözümü var mıdır bunun... Teşekkürler

musmmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik/pil/uygulama pil tasarrufu altından bildirim almak istediğiniz uygulamaların ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz hocam.
Pil tasarrufu vs yapmadığım şey kalmadı hepsini yaptım ama bildirimler gelmiyor halen.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Pil tasarrufu vs yapmadığım şey kalmadı hepsini yaptım ama bildirimler gelmiyor halen.

Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Ayarlar → Pil&Performans → Uygulamaların pil kullanımını yönet → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Bunlar dışında aklıma başka çözüm gelmiyor hocam...

Oyla:

musmmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konuyu açmadan önce bi araştırma yaptım bunların hepsini forumda okudum denedim ama nafile. Tema varsayilan, diğer ayarlar hepsi anlattığınız gibi. Mesela gittigidiyor dan arada bi bildirim geliyor diğerlerinden tık yok. Haberturk den arada bir geliyor diğerlerinden hiç gelmiyor. Facebook instagram vs cabasi. Eski telefon da telefon susmazdi bildirim den bunda da hiç gelmiyor...

Oyla:

Mussa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
mi 5
Konular
0
Hocam konuyu açmadan önce bi araştırma yaptım bunların hepsini forumda okudum denedim ama nafile. Tema varsayilan, diğer ayarlar hepsi anlattığınız gibi. Mesela gittigidiyor dan arada bi bildirim geliyor diğerlerinden tık yok. Haberturk den arada bir geliyor diğerlerinden hiç gelmiyor. Facebook instagram vs cabasi. Eski telefon da telefon susmazdi bildirim den bunda da hiç gelmiyor...
Bu sorunu çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende 5s plus kullanıyorum ve bildirimlerde bi sıkıntı yok.pek bi ayar da yapmadım oysa.güvenlik/veri kullanımı/veri kullanımını kısıtla ya gir tüm programları okeyle,hem Wifi hem mobil veri.bi de öyle dene.

Oyla:
Üst Alt