Yardım Mi5s pil performansı

merty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar merhaba telefonumun şarjı 1 günü çıkarmıyor pubg oynarken 70 lerden 40 lara düşüyor 1 elde sadece. Bu normal mi?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Mi 5s oyun oynayabilecek bir cihaz değil soğutması yetersiz. Tavsiyem oyun oynamayın whatsapp instagram kamera müzik dışında yapabileceği şeyler yok cihazımızın.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Şu an günümüzün en üstün cihazını da alsanız, 2 sene sonra güncellemelerle öyle bir aciz hale getirilecek ki o cihazlar; o zamanki sahipleri , zamanının en iyi işlemcili telefonu olduğunu unutup oyun oynanmayan yeteneksiz çöp yığını sahibi olduğunu düşünecek. Merak etmeyin 4k video işleyebilen snapdragon 800 bile pubg yi normal şartlarda çok rahat oynatabilir. Ama algoritmalarla öyle bir oynuyorlar ki 2 sene önceki cihazlar 50yıllık analog fotoğraf makinesi gibi gösteriliyor.
Yoksa kim mi5s i satıp başka telefon alır ki....

Oyla:

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Mi5s im var pubg rahat oynuyorum şarj da oyun başı 15 fln gidiyor. Miui pro yüklü haftalık olan. magisk root var kernel adiutor var telefon ısınınca 4. Çekirdek kapatmasını devre dışı bıraktım 4 çekirdek sürekli aktif rootsuz bu cihaz çekilmez.

Oyla:

merty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5s im var pubg rahat oynuyorum şarj da oyun başı 15 fln gidiyor. Miui pro yüklü haftalık olan. magisk root var kernel adiutor var telefon ısınınca 4. Çekirdek kapatmasını devre dışı bıraktım 4 çekirdek sürekli aktif rootsuz bu cihaz çekilmez.

Hocam rom yuklemek istiyorum fakat yapamam diye korkuyorum açıkcası şarj ve performans daha iyiymiş miui pro rom da

Oyla:

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Aslında sıkıntılı bir durum yok rom artıkça alışıyor insan şükür şimdiye kadar hiç brick etmedim telefonu telefona uyumlu rom olduğu sürece flashlarken pek sıkıntı çıkmaz.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
iPhone kadar stabil olan mi note 3 sahipleri bile foruma uğrayıp yazı yazmaya başladılar. Artık ne diyeyim. Benim ulaştığım kişilere sakın güncelleme yapmayın mi note 3 e diyorum. En son babam maalesef redmi note 4 e güncelleme gelince tıklamış. Haberim yoktu. Telefon şarjı az gitmeye başladı deyince kontrol ettim. Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık önümüzdeki rom lara bakacağız.,,:)

Oyla:

quale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gökhan
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
oreo stabil ile pubg oyununda artık hiç kasma olmadığını oyunun yağ gibi aktığını söyleyen birsürü yorum okudum bugün. onun dışında bu kadar hızlı şarj düşüşü pilinizin bozulduğu izlenimi bıraktı. yeni pile geçme zamanınız gelmiş olabilir. ama firmalarin politikaları yüzünden orjinal pil bulunmuyor. çünkü pili eskiyen cihazınızı çöpe attırıp yenisini aldırmak istiyorlar. yan sanayi piller de şans işi en iyisine bile denk gelseniz pilin sıcaklık sensöru çalışmıyor. mi 5s için değil ama başka cihazlar için sürekli sıcaklık uyarısı verdirip kullandırmadığını okudum. kısacası belirgin performans düşüşü varsa ilk önce pil kalibrasyonu yapmakta fayda var çünkü sürekli rom değiştiren kişilerde kalibrasyon bozuluyor, bu büyük sorun oluyor. kalibrasyon çare olmazsa yeni pil bakmaya başlayın bence.

Oyla:
Üst Alt