Yardım Mi5s parmak izi sorunu

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Daha önce bu konuyu açmıştım çözemediğimiz için tekrar açıyorum. Mi5s cihazım 8.2 stabil kullanırken gayet güzeldi 8.5e otadan güncelledim ve parmak izini okumamaya başladı ve yenisini ekleyemiyorum. Sadece 8.2 de ve miui9 beta da çalışıyor parmak izi. Bu sorunu yaşayıp çözmüş olan veya garantiye gönderen var mı? Çözümü yoksa Pazartesi garantiye vermeyi düşünüyorum.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Daha önce bu konuyu açmıştım çözemediğimiz için tekrar açıyorum. Mi5s cihazım 8.2 stabil kullanırken gayet güzeldi 8.5e otadan güncelledim ve parmak izini okumamaya başladı ve yenisini ekleyemiyorum. Sadece 8.2 de ve miui9 beta da çalışıyor parmak izi. Bu sorunu yaşayıp çözmüş olan veya garantiye gönderen var mı? Çözümü yoksa Pazartesi garantiye vermeyi düşünüyorum.
Hocam diğer Mi5s kullanan arkadaşlar sizin gibi aynı sıkıntıyı yaşıyorlardı. Size tavsiyem Mi Flash ile temiz bir kurulum yapın düzeleceğini göreceksiniz.

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Aynı sorun Mi 5 cihazımla bende de mevcut ve bir çözüm bulamadım. 1 aydır ne parmak izi ne de ana menü tuşunun dokunmatikliğini kullanabiliyorum.
Yazılımsal olarak herşeyi denedim.
Bekliyorum öylece bende, bir umut işte (:

Miui'de şöyle bir konu açılmış fakat ingiliçce olduğu için anlamadım.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam diğer Mi5s kullanan arkadaşlar sizin gibi aynı sıkıntıyı yaşıyorlardı. Size tavsiyem Mi Flash ile temiz bir kurulum yapın düzeleceğini göreceksiniz.
Hocam kaç kere rom değiştim kaç kere temiz kurulum yaptım biliyorum. Bu sorun aşırı saçma. Donanımsal diyeceğim ama 8.2 de ve betada çalışıyor sadece. Yazılımsal diyeceğim o da değil. 8.2 stabildeyken otadan güncelleyince bozuldu tekrar. Garip bir sorun

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Ben
Aynı sorun Mi 5 cihazımla bende de mevcut ve bir çözüm bulamadım. 1 aydır ne parmak izi ne de ana menü tuşunun dokunmatikliğini kullanabiliyorum.
Yazılımsal olarak herşeyi denedim.
Bekliyorum öylece bende, bir umut işte (:

Miui'de şöyle bir konu açılmış fakat ingiliçce olduğu için anlamadım.
Benim dokunmatiği çalışıyor sizin donanımsal olmasın

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Benim dokunmatiği çalışıyor sizin donanımsal olmasın

Donanımsal olsa bile hocam sorup, soruşturmamdan aldığım cevapla "tekrar bozulacağı" yönünde oldu. Yani tek umudum Miui 9 Global Stabil, yine düzelmezse ibreti alem olsun diye parçalarına ayıracağım (:
Çünkü yaptırmak istediğim zaman, Home (Ana Menü) Tuş'u değişecek ve değiştiğinde orjinal ekranda çalışmıyormuş (orjinal tuş olmadığı için), ekran da değişecek böylelikle ve orjinal olmayan parça ne kadar tatminlik verebilir bilmiyorum. Ya yanlış bilgiler verildi bana ya da durum bundan ibaret.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Donanımsal olsa bile hocam sorup, soruşturmamdan aldığım cevapla "tekrar bozulacağı" yönünde oldu. Yani tek umudum Miui 9 Global Stabil, yine düzelmezse ibreti alem olsun diye parçalarına ayıracağım (:
Çünkü yaptırmak istediğim zaman, Home (Ana Menü) Tuş'u değişecek ve değiştiğinde orjinal ekranda çalışmıyormuş (orjinal tuş olmadığı için), ekran da değişecek böylelikle ve orjinal olmayan parça ne kadar tatminlik verebilir bilmiyorum. Ya yanlış bilgiler verildi bana ya da durum bundan ibaret.
Garantisi yok mu cihazınızın? Biraz uğraşırır ama sorun çözülür gibi garanti de

Oyla:

Ekrem20062016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5 s
Konular
0
Arkadaşlar parmak izini baştan okuturken parmağınızın çeşitli yerlerini okutun,ayrıca miui 9 da daha başarılı parmak izi deneyin derim..

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Garantisi yok mu cihazınızın? Biraz uğraşırır ama sorun çözülür gibi garanti de

Malesef hocam, cihazı garantisiz almıştım. Teknik servis veren yerlerle görüştüm fakat tatmin edici cevap vermediklerini görünce cihazı göndermek istemedim.
Sorun galiba edebiyen benimle yaşayacak gibi (:

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Fo
Arkadaşlar parmak izini baştan okuturken parmağınızın çeşitli yerlerini okutun,ayrıca miui 9 da daha başarılı parmak izi deneyin derim..
Dostum sorun o değil parmak izi eklenmiyor. 2 tane ekleniyor donra parmağımın meresini dokundurursam kaydetmiyor ve parmak izi ekleme başarısız diyor

Oyla:
Üst Alt