- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mı 5s
- Konular
- 4
Haftalık xiaomi.eu rom kullanıyorum.Özellikle bu haftaki sürümde parmak izi çok güzel çalışıyor.
Nereden nasıl alınıyor?
Haftalık xiaomi.eu rom kullanıyorum.Özellikle bu haftaki sürümde parmak izi çok güzel çalışıyor.
Nereden nasıl alınıyor?
Merhaba arkadaşlar mi5s kullanan arkadaşlar bilir Parmak izi sorunlu arada takiliyordu kafasina gore bir gorup bir gormuyor du XD
Yapmış olduğum yontem ile bu sorunu %90 halledebiliyoruz
ilk olarak parmak izi eski kayitlari silin ve yeni parmak izi tanitirken acele etmeden parmaginizi sensore koyup 5-6 saniye bekletin her bir parmak izi için bu geçerli.!
Düne kadar parmak izimi kafasina gore bir görüp bir görmeyen telefon Bu yontem ile denemelerimde 50/48 basarili oldu. Umarim sizlerede faydasi olur
mi5s parmak izi ile tus kilidi Test
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar mi5s kullanan arkadaşlar bilir Parmak izi sorunlu arada takiliyordu kafasina gore bir gorup bir gormuyor du XD
Yapmış olduğum yontem ile bu sorunu %90 halledebiliyoruz
ilk olarak parmak izi eski kayitlari silin ve yeni parmak izi tanitirken acele etmeden parmaginizi sensore koyup 5-6 saniye bekletin her bir parmak izi için bu geçerli.!
Düne kadar parmak izimi kafasina gore bir görüp bir görmeyen telefon Bu yontem ile denemelerimde 50/48 basarili oldu. Umarim sizlerede faydasi olur
mi5s parmak izi ile tus kilidi Test
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşağıdaki yerden hepsini silip tekrar tanıtmayı denediniz mi?Arkadaşlar parmak izi hiç görmüyor ki siz 5 kere okutun demişsiniz parmak izini görmeden nasıl okutucaz
Hocam parmak izi görmüyor neyi silicem anlamadım zaten yok parmak iziAşağıdaki yerden hepsini silip tekrar tanıtmayı denediniz mi?
"Ayarlar > Kilit ekranı & parmak izi > Parmak izlerini yönet"
kullandığın rom ile alakalı bir durum olabilir bu sorun yenimi yoksa hep varmiydi bendede olmuştu temiz kulum yaptım düzeldi ayrıca cihaza root kurduysaniz rootu kaldirip temiz kulum yapınHocam parmak izi görmüyor neyi silicem anlamadım zaten yok parmak izi