Yardım Mi5s parmak izi okuyucuda sorun

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Meraba arkadaşlar mi5s telefonumu İstanbul bilişim den garantili alalı 1 yıl oldu ve sorunsuz kullandim fakat son 1 haftadır parmak izi okumuyor ve ben garantiye yollamak istemiyorum... tel numaraları bilgilerim ve fotoğraflarin silinmesi , birde 1 ay telefonsuz kalmak sıkıntı olacak bana ...lütfen garantiye göndermeden nasıl halledeceğim konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim... teşekkürler

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
9.5.2.0 kararlı NEGFİMA
Son güncellemeniz mevcut. Temiz rom kurmayı deneyin. Bootloader kilidi mi Flash Xiaomi tool. Bunları bi forumda araştırın detaylı anlatımlarını okuyup hareket edin isterseniz. Bunları yapamam diyorsanız bence bir sonraki güncellemeye kadar bekleyin :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Sağolasın teşekkürler ...son bir sorum olacak güncelleme tahminen ne zaman gelir

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Sağolasın teşekkürler ...son bir sorum olacak güncelleme tahminen ne zaman gelir
Şuan güncellemeler durduruldu deniliyor. Miui 10 gelecekmiş. Tabi miui 9'da diğer telefonlara gelen son güncelleme 9.5.9.0
Bu güncelleme mi5s telefonlara da gelebilir miui 10'dan önce. Gelirse ne zaman gelir onu pek kestirmekte zor açıkçası :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Tamam çok teşekkürler biraz daha bekleyip servise yollicam...bu arada android yama sürümü 2018-03-01

Oyla:
Üst Alt