- Adım
- ersin
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 4
sen upload etde abi birde onu deniyeyim olmadı mipro geri dönüş yaparımBende sıkıntı yok hocam...
sen upload etde abi birde onu deniyeyim olmadı mipro geri dönüş yaparımBende sıkıntı yok hocam...
suat hocam ozaman indirmeyi iptal ediyorum türkçeyi bekliorum nekadar sürerBende sıkıntı yok hocam...
suat hocam ozaman indirmeyi iptal ediyorum türkçeyi bekliorum nekadar sürerBende sıkıntı yok hocam...
Yaklaşık 1 saat sürersuat hocam ozaman indirmeyi iptal ediyorum türkçeyi bekliorum nekadar sürer
Yok hocam port değil,port olanı bende yüklemem zaten...bu orjinal çin romu dimi note4x den felan portlanmış hali deyil yani.
emeğine sağlık Suat hocam artık yarın indireceğiz mecbur iş yerindeEpic romu Türkçe buradan indirebilirsiniz :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom rootlu değil,root isteyen supersu'yu romun peşine flashlasın.Elinde olmayan buradan indirebilir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam daha iyi,geri dönüşler olur ona göre yüklersinyarın indireceğiz mecbur iş yerinde