Yardım Mi5s Mi Flash Hatası

Chuckiee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Chuckiee
Cihazım
Mi 5s- 64/3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba.. Telefonum mi 5s telefonuma benim hatam sonucu mi flash ile güncelleme yaparken yarı ingilizce yarı çince bi rom yükledim gece 12 den beri uğraşıyorum bi türlü eski haline döndüremedim. Lütfen bilen arkdaşlar rica etsem destek verebilirmisinz? ;(;(;(

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
metinby07 evet bootloader kildi açmadanda Xiaomi tool ile rom yüklemesi yapabilirsiniz.
Chuckiee çoğu kilitli cihazlara Xiaomi tool ile rom attım ve bir çok kişi bu programdan yararlanmaktadır cihaz modeli nedir? Herşeyi eksiksiz bir şekilde yapıyorsanız kullandığınız Windows ile alakalı olabilir.
Hemen yüklüyorum miui 9 u :)
[doublepost=1511189406,1511187635][/doublepost]
metinby07 evet bootloader kildi açmadanda Xiaomi tool ile rom yüklemesi yapabilirsiniz.
Chuckiee çoğu kilitli cihazlara Xiaomi tool ile rom attım ve bir çok kişi bu programdan yararlanmaktadır cihaz modeli nedir? Herşeyi eksiksiz bir şekilde yapıyorsanız kullandığınız Windows ile alakalı olabilir.
Ama formda ki yetkili biri şöyle demiş.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hemen yüklüyorum miui 9 u :)
[doublepost=1511189406,1511187635][/doublepost]
Ama formda ki yetkili biri şöyle demiş.
O mi flash diğeri Xiaomi tool :)

Oyla:

Chuckiee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Chuckiee
Cihazım
Mi 5s- 64/3
Konular
2

Hocam ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. Kullandığım windows 8.1. 32 bit bi işletim sistemi ve pc stabil olarak çalışıyor onunla ilgili sorun olabilirmi bilmiyorum.. Size özelden mesaj attım kontrol edip dönüş yapabilirseniz sevinirim hocam kafayı yicem valla sinirden :( :(:(

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. Kullandığım windows 8.1. 32 bit bi işletim sistemi ve pc stabil olarak çalışıyor onunla ilgili sorun olabilirmi bilmiyorum.. Size özelden mesaj attım kontrol edip dönüş yapabilirseniz sevinirim hocam kafayı yicem valla sinirden :( :(:(
Özelden dönüş yapacağım hocam.

Oyla:

zaman34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zero
Cihazım
9515
Konular
0
Arkadaşlar merhaba.. Telefonum mi 5s telefonuma benim hatam sonucu mi flash ile güncelleme yaparken yarı ingilizce yarı çince bi rom yükledim gece 12 den beri uğraşıyorum bi türlü eski haline döndüremedim. Lütfen bilen arkdaşlar rica etsem destek verebilirmisinz? ;(;(;(
Rom dosyasi kiriliyor bolunuyor partition kirilma demek buda flas start verirken dosyayi engelleyen bisey var bilgisayarin guvenlik antivurus programlarini devredisi birakman lazim

GT-I9515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt