Yardım Mİ5S MASİK Rom Gerekiyor

ferhat1331

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ferat
Cihazım
mi5s
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MASİK 1.0
Telefon Modeli
XİAOMİ Mİ5S
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar xiaomi mi5s masik capricorn rom lazım ama en son sürüm mümkünse oreo olsun hiçbiride olmasa 4. çekirdek acık olsun bende şu an 1.0 yüklü durumda ama 4. çekirdek acık değil bundan mütevellit oyun performansı çok çok düşük internette çok arama yaptım ama bir sonuca varamadım.
lütfen bilgisi olan yorum yapsın teşekürler...

YÖNETİCİLERDEN AYRI İLGİ....

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
bende sadece 4. cekirdek kapanıyor oyuna girince acılmaması sorun demek acılsa zaten sorun kalmaz

cok güclü rom lazım
Hocam dusuk mhz deki cekirdegi kapatiyorsa yani dusuk olan cekirdegi kapatiyorsa bence performans acisindan sorun olmaz.

Oyla:

ferhat1331

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ferat
Cihazım
mi5s
Konular
6
Aosp romlarda thermal dosyasını sildikten sonra tabir ettiğiniz gibi yağ gibi oynanıyor ama bu işlem tehlikeli Aosp romlarda özellikle bankaların uygulamalarında ikide bir rom özel rom rootlu rom diye uyarı vermelerine neden oluyo hatta bazı bankaların uygulamaları bu sebepten açılmıyor miui romlarda thermal silebilirsiniz ama aosp kadar akıcı performans vermiyor hem şarj hem hız bakımından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca thermal dosyasını silmek cihazın ağır hasar görmesine neden olabilir fazla ısınmaktan
aceba bana mi5s icin rom liki atarmısınız doğrusunu bulmaktan şüpeliyim riskten kasınız telefonmu acılmaqz ?

Hocam dusuk mhz deki cekirdegi kapatiyorsa yani dusuk olan cekirdegi kapatiyorsa bence performans acisindan sorun olmaz.
oluyor abi malesef mesela pubg ta birinin geldiğini kasmasından anlıyabiliyorsun adamı ğörüncedekasma başlıyor

Aosp romlarda thermal dosyasını sildikten sonra tabir ettiğiniz gibi yağ gibi oynanıyor ama bu işlem tehlikeli Aosp romlarda özellikle bankaların uygulamalarında ikide bir rom özel rom rootlu rom diye uyarı vermelerine neden oluyo hatta bazı bankaların uygulamaları bu sebepten açılmıyor miui romlarda thermal silebilirsiniz ama aosp kadar akıcı performans vermiyor hem şarj hem hız bakımından

Ayrıca thermal dosyasını silmek cihazın ağır hasar görmesine neden olabilir fazla ısınmaktan
başka yolu yokmu peki ısınma zaten başlıca bir sorun

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
aceba bana mi5s icin rom liki atarmısınız doğrusunu bulmaktan şüpeliyim riskten kasınız telefonmu acılmaqz ?
Hocam aosp extended romu tavsiye ederim gerçekten performanslı bir rom internetten aratarak orijinal sitesinden indirebilirsin bir de uygun gapps paketi indirmeniz gerek daha önce stock rom kurduysanız yapılacak işlemleri biliyorsunuzdur. Riske gelince telefonun çöp olma ihtimali var ben bir müddet thermali silik şekilde kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bu sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez

Oyla:

ferhat1331

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ferat
Cihazım
mi5s
Konular
6
Hocam aosp extended romu tavsiye ederim gerçekten performanslı bir rom internetten aratarak orijinal sitesinden indirebilirsin bir de uygun gapps paketi indirmeniz gerek daha önce stock rom kurduysanız yapılacak işlemleri biliyorsunuzdur. Riske gelince telefonun çöp olma ihtimali var ben bir müddet thermali silik şekilde kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bu sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez
mu hic hep ac
kasma falan varmı ?ıkmı
mesela sıcaklıktan kaynaklı yani 35 derecelerde 4. cekirdek kapanıyormu yada kapanıyor

mu hic hep ac
kasma falan varmı ?ıkmı
mesela sıcaklıktan kaynaklı yani 35 derecelerde 4. cekirdek kapanıyormu yada kapanıyor
bu dosya neden kücük boyutta?

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
mu hic hep ac
kasma falan varmı ?ıkmı
Thermal dosyasını sildiğin vakit isterse işlemci ve batarya sıcaklığı 60 derece olsun çekirdekleri kapatmıyor zaten thermal dosyasının yazılma sebebi cihaz ısınınca işlemci çekirdeklerini pasivize etmesi sen bu dosyayı silerek işlemcileri açık tutuyorsun ama riski cihazın çok ısınarak işlemcisinin zarar görmesi

Oyla:

ferhat1331

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ferat
Cihazım
mi5s
Konular
6
Thermal dosyasını sildiğin vakit isterse işlemci ve batarya sıcaklığı 60 derece olsun çekirdekleri kapatmıyor zaten thermal dosyasının yazılma sebebi cihaz ısınınca işlemci çekirdeklerini pasivize etmesi sen bu dosyayı silerek işlemcileri açık tutuyorsun ama riski cihazın çok ısınarak işlemcisinin zarar görmesi
yani telefonda cok oyun oynamıyalım dimi ben telefonun soğutma fanını ayarladım

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
yani telefonda cok oyun oynamıyalım dimi ben telefonun soğutma fanını ayarladım
Silip silmemek sizin bileceğiniz iş sildiğiniz zaman pubg performansı artıyor ama dediğim gibi riski göze alacaksanız silin

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Googledan mi 5s thermal silme yazarak aratın çıkan sayfalarda anlatılıyor nasıl silineceği detayları

Oyla:

ferhat1331

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ferat
Cihazım
mi5s
Konular
6
Googledan mi 5s thermal silme yazarak aratın çıkan sayfalarda anlatılıyor nasıl silineceği detayları
şu an rom yüklemeye hazır
1. sen memnumsun romdan .
2. ben orjinal romuna dönmek istesem düzelirmi

Oyla:
Üst Alt