Rom Mi5s için 2 Yeni ROM

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Miui arayüzünü seviyorsan alışman zor olabilir,ben yıllarca aosp rom kullandım,
Benim en sevdiğim özellik bir mesaj gelince (whatshapp,mesajlaşma,skype vb...) programa girmeden hızlı yanıt verebiliyorsunuz.
çift ekran özelliği var,kilit ekranı bildirimleri çok güzel,kilidi açmadan bildirim içeriğini komple görebiliyorsunuz.
Bende yeni sayılırım,kuralı 1.5 gün oldu.Herhangi bir hataya rastlamadım.Güncellendikçede daha stabil olacaktır....

cemcan1245

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
lg g4
Konular
2
bende lineage 14.1 kurdum ancak sol navigasyon tuşunu kullanılan son uygulamalar olarak ayarlamak istiyorum. Var mı bildiğiniz bir ayarı ?

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Miui arayüzünü seviyorsan alışman zor olabilir,ben yıllarca aosp rom kullandım,
Benim en sevdiğim özellik bir mesaj gelince (whatshapp,mesajlaşma,skype vb...) programa girmeden hızlı yanıt verebiliyorsunuz.
çift ekran özelliği var,kilit ekranı bildirimleri çok güzel,kilidi açmadan bildirim içeriğini komple görebiliyorsunuz.
Bende yeni sayılırım,kuralı 1.5 gün oldu.Herhangi bir hataya rastlamadım.Güncellendikçede daha stabil olacaktır....

Hocam yaklaşık 1 1.5 hafta lineageos kullandım. gayet güzel akıcı. ancak ekran kapalıyken uyanamama sorunu vardı. bir de hayalet ekran sırasında parmak izi çalışmıyordu.
ilk kurulumda cihazı encrypt yaptıysanız sinir bozucu oluyor bir süre sonra. telefonu her kapatıp açtığınızda bios şifresi gibi şifre istiyor. twrp ye girişte şifre istiyor falan. şu anda çin developer roma geri döndüm ama hala şifre istiyor :) delirtti beni. bu arada çin developer roma yarın güncelleme gelir muhtemelen.

bende lineage 14.1 kurdum ancak sol navigasyon tuşunu kullanılan son uygulamalar olarak ayarlamak istiyorum. Var mı bildiğiniz bir ayarı ?

ayarlarda tuşlar ya da buttons kısmından yapılabiliyor hocam. parmak izine iki dokunmaya ekran kapatma ayarlamıştım. sol kapasitif tuşu miui gibi son uygulamalar yapmıştım.

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Yeni Rom lar gelmiş..