Her şey çalışıyor, SELinux çalışmıyor onu da çözerler birkaç hafta içinde.Kardeşim rica etsem ne çalışıyor ne çalışmıyor ne iyi ne kötü bir anlatır mısın Los 16 da merak ediyorum
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cekirdmiui10 beta 8.8.23 wifi bagli , facebook lite, whatsap , ve forumda dolasma genelde 6.5 saat verdi, bundan masik e gecmeye degermi , ve masikta cekirdek olayi nasil acikmi. pubg oynatirmiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O yüzden masik rom öneririm boşta performansı çok iyibende surekli wifi ve oyun oynamadan aldim o sureyi, yoksa bende de global stabilde 4.5 saati gecmiyordu, ama telefon hala bostayken cok pil yiyor , misal gece 2 de 100 iken sabah 10 da kalkinca 92 lere dusuyor
Masikden bahsediyorsan öyle birşey yok tüm bildirimler geliyor hocamonda da sistem.herseyu kapattigi icin bildirim gelmiyor falan diyorlar
hocam root varmı ? varsa linki paylaşırmısın bende bir denemek istiyorum ama root yapamam diye geçmek istemiyorum.Ekran görüntüsü LineageOS 16'ya ait:
Hayır da rootlamak çok basit ki. Magisk diye bir zip var, onu kuracaksın o kadar.hocam root varmı ? varsa linki paylaşırmısın bende bir denemek istiyorum ama root yapamam diye geçmek istemiyorum.
Kardeşim masik rom kurarken hangi seçenekleri işaretliyorsun. Reklam engelleme ve roor u işaretliyormusun yoksa rootsuz mu kuruyorsunMasik rom arkadaşlar en iyi performans ve ekran süresi alıyorum 5 saat görüyorum full 4g + yüzde elli ekran parlaklığı full sosyal medya . Masik rom şuana kadar kullandıklarım arasında en güzeli epic romdan falan çok çok güzel