Yardım Mi5s güncelleme sonrası acilmama acil

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Sa arkadaş lar mi5s bi kaç gün önce güncelledim. Ancak şöyle bi durum soz konusu cihazi aksamlari kullaniorum. Ve bu akşam hattı taktim telefon mi yazısı gelior sonra altında android yazısı gelior sürekli surkulasyona girdi bi türlü açılmıyor bazen de güncelleme var mis gibi altta bir şey doluyor sonra gene aynı devam ediyor acil yardımınız lazim. Telefon orjinal rom kurulu bootloader kilitli . Telefonda ısındı şuan baya

Ekli dosyalar

• 14913244612341405824012.jpg
    14913244612341405824012.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 48

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Sa arkadaş lar mi5s bi kaç gün önce güncelledim. Ancak şöyle bi durum soz konusu cihazi aksamlari kullaniorum. Ve bu akşam hattı taktim telefon mi yazısı gelior sonra altında android yazısı gelior sürekli surkulasyona girdi bi türlü açılmıyor bazen de güncelleme var mis gibi altta bir şey doluyor sonra gene aynı devam ediyor acil yardımınız lazim. Telefon orjinal rom kurulu bootloader kilitli . Telefonda ısındı şuan baya
Hocam fastboota giriyorsa sifirdan temiz bi kurulum yapin

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Aleyküm selam yapmadıysanız Telefonu kapatıp belirli bir zaman geçtikten sonra açmayı deneyin yine dongude kalırsa EDL modda rom atın.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Son düzenleme:
Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elimde bilgisayar yok .hala döngüde. Bi türlü açılmıyor. Wipe yapıyım dedim oda olmuyor . Recovery e girmiyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam elimde bilgisayar yok .hala döngüde. Bi türlü açılmıyor. Wipe yapıyım dedim oda olmuyor . Recovery e girmiyor
Öncelikle sim kartı çıkarın, cihazı fastboot a alın ve bir kenara koyup soğumasını bekleyin, cam kenarı balkon olabilir :) Bir süre sonra kendisini kapatabilir, korkmayın. 5-10dk soğuttuktan sonra sim takmadan açmayı deneyin.

Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Bu şekilde oluyor. Bayadır böyle sim kartını çıkardım. Döngüde

Ekli dosyalar

• 20170404_200510.jpg
    20170404_200510.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 39
Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Öncelikle sim kartı çıkarın, cihazı fastboot a alın ve bir kenara koyup soğumasını bekleyin, cam kenarı balkon olabilir :) Bir süre sonra kendisini kapatabilir, korkmayın. 5-10dk soğuttuktan sonra sim takmadan açmayı deneyin.
dediginizi şuan uyguladım sonuç ne olacak merak ediyorum. Can sıkıcı bir olay :)

Oyla:
Üst Alt